Betalen

Vooruitbetaling

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u de gegevens die u nodig heeft om het bedrag van de bestelling over te kunnen maken naar onze bankrekening (Rabobank).U betaalt dit bedrag zelf (handmatig) door middel van een overboeking of internetbankieren via uw eigen bank. Ons bankrekeningnummer is te zien als u kiest voor bankoverboeking tijdens het bestelproces. Zodra het bedrag bij ons is bijgeschreven zal de bestelling in behandeling worden genomen.

Raborekening: 107660474
IBAN: NL85RABO0107660474
BIC/SWIFT: RABONL2U

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk bij ons uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING/Postbank, Rabobank, SNS Bank,
SNS Regio Bank of de Triodos Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. Bij uw eerste betaling wordt U gevraagd zich aan te melden.

Maakt u een handmatige overboeking via de Multisafepay vermeld dan het betalingskenmerk dat zij u via de mail toesturen zodra uvoor deze betaling kiest.

Keer, na het afronden van de betaling, altijd terug naar de website. 

Creditcards

Het online betalen met creditcards is gemakkelijk en veilig. Selecteer eerst uw creditcard (wij accepteren momenteel Visa en Mastercard).  
Vervolgens voert u uw creditcardnummer en de vervaldatum (expiry date) in. Wanneer deze gecontroleerd zijn en alles klopt, dan wordt het bedrag van uw creditcard afgeschreven. Creditcard transacties worden afgehandeld door Multisafepay.

Contant bij afhalen

Het is mogelijk om de producten, op afspraak, af te halen op ons adres.
U kunt dus alleen voor deze optie kiezen als u de producten op ons adres komt ophalen.

 

Vermeld bij uw bank-overboeking altijd uw ordernummer!

 


EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord