Vlaggenlijn, in verschillende materialen en nu ook in steigerhout.

Published: 2017-09-14

  • Vlaggenlijn, in verschillende materialen en nu ook in steigerhout.

Vlaggenlijn, in verschillende materialen en nu ook in steigerhout.

Houtenlabel heeft een aantal vlaggetjes, voor het maken van vlaggenlijnen, in het assortiment. Deze in verschillende maten/groottes en in verschillende materialen verkrijgbaar zijn.

  

De houten vlaggen zijn per stuk te bestellen, blanco of met letter of figuur. U kunt zo zelf uw vlaggenlijn samenstellen.

Naast het Triplex en MDF materiaal zijn de vlaggen nu ook verkrijgbaar in steigerhout bij Houtenlabel. Een erg leuke aanvulling op ons assortiment en leuk te gebruiken als decoratie voor aan de muur of weg te geven als cadeau. Ook zijn de steigerhouten vlaggen mooi aan de gevel van je huis als ‘geboortebord’ voor de aankondiging van de geboorte van je kindje. Deze vlaggen zijn verkrijgbaar met of zonder letters. De letters voor op de steigerhouten vlaggen kunnen in 2 verschillende materialen worden mee besteld,  in Triplex of MDF lakboard.

    

COMMENTS

No customer comments for the moment.

Add a comment

EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord