Zwanger-baby op komst-geboorte

Published: 2017-07-30

  • Zwanger-baby op komst-geboorte
  • Zwanger-baby op komst-geboorte
  • Zwanger-baby op komst-geboorte

Zwanger-baby op komst-geboorte

Baby op komst? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben leuke producten in onze collectie en maken tevens producten op vraag.

Allereerst onze geboortekaartjes. Verkrijgbaar in vele soorten en maten en met tekst naar keuze. Zie onze voorbeelden op de website om een idee te krijgen van de kaartjes. Deze kaartjes worden gemaakt uit het materiaal MDF lakboard met een dikte van 3 mm. of uit Triplex met een dikte van 3 mm. Een heel aparte en originele manier om te laten weten dat jullie kindje is geboren! Heeft u een eigen ontwerp/idee dan laat het ons weten en wij bekijken samen met u hoe wij het idee tot leven kunnen brengen. Denk creatief! Er is vanalles mogelijk. Een leuke sleutelhanger met de naam van uw kindje erin gegraveerd en een apart label met de geboortegegevens kan bijvoorbeeld ook een idee zijn. Een leuk lintje eraan...en klaar! Of een kaartje in de vorm van een figuur van onze website of laat een kaartje maken met een apart label eraan & noem zo maar op.

Bedankjes voor de kraamvisite, leuk! In bijvoorbeeld de vorm van een sleutelhanger of in de vorm van een figuurtje of labeltje met de naam van het kindje. En kijk zeker ook eens naar onze gastenboekjes en gastenboekstandaards, hier kunnen de gasten een leuke wens voor het kindje in/op schrijven.

Ook erg leuk zijn onze vlaggetjes met uitgesneden letters. Een mooie naamslinger voor in huis op de kinderkamer of om cadeau te doen.

Verder zijn er nog het mooie kraambord voor op de babykamer of aan de voordeur of een steigerhouten bord met daarop een bordje met de naam en geboortegegevens van het kindje. Of kijk eens naar het steigerhouten kapstokje met de naam van het kindje. Ook als origineel cadeautje voor op een kraamborrel of kraambezoek of als leuk cadeautje voor broer of zus.

Maar denk ook aan producten voor op de kinderkamer. De naam van uw kindje op de wand in de babykamer of een mooie muurboom of ander figuur voor aan de wand.

Ook hebben we dan nog de schatkist die wordt geleverd met gratis naam in de vorm van losse letters, die u kunt bewerken en op de houten kist kunt bevestigen. Of het kinder opbergbankje met de gratis naamletters, ook erg leuk! 

Zo zijn er nog veel meer mooie producten in ons assortiment. En zijn er andere wensen of ideeën, vraag naar de mogelijkheden, wij staan voor u klaar en willen enthousiast meedenken.

COMMENTS

No customer comments for the moment.

Add a comment

EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord