Naamborden in allerlei vormen, maten & materialen

Published: 2017-08-11

Naamborden in allerlei vormen, maten & materialen bij Houtenlabel.nl.

Naambord nodig? Bij Houtenlabel besteld u ze kant en klaar. Of bent u liever zelf creatief bezig? Dan besteld u natuurlijk de producten om ze zelf te maken. Apart, creatief, eigentijds en tevens naar wens te bestellen. Bestel bijvoorbeeld een figuur om als naambord te gebruiken of bestel losse letters om te verven, beplakken met behang of mozaïeksteentjes enz. 

Wij maken naamborden in verschillende vormen, zoals een ovale vorm, vierkante vorm, ronde vorm, figuren enz. Tevens in verschillende materialen, zoals MDF onbehandeld, Triplex, MDFlakboard, steigerhout. Ook maken wij, in overleg, borden op vraag. Bij ons is veel mogelijk, dus ook als u zelf een idee heeft, vraag ernaar, dan denken wij met u mee om samen tot een mooi resultaat te komen. 

Naamborden van steigerhout, MDF lakboard of een combinatie van beiden. Maar ook naamborden van onbehandeld MDF. Of juist klant en klaar met kleurfolie op het bordje zelf of letters voorzien van een decoratieve kleurfolie en bevestigd op steigerhout.

Op onderstaande foto's ziet u enkele voorbeelden van producten. 

COMMENTS

No customer comments for the moment.

Add a comment

EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord