Eigen ontwerp product  Er zijn 12 producten

     

Bent U op zoek naar een apart gemaakt product of cadeau? Bijvoorbeeld een leuk bordje van steigerhout met een eigen tekst of zoekt U een apart lettertype, een grotere letter, eigen tekst of speciaal gedicht dat U wil laten graveren of uitsnijden.... Neem dan gerust contact met ons op en laat U vrijblijvend informeren. Wij zullen met u sam...

     

Bent U op zoek naar een apart gemaakt product of cadeau? Bijvoorbeeld een leuk bordje van steigerhout met een eigen tekst of zoekt U een apart lettertype, een grotere letter, eigen tekst of speciaal gedicht dat U wil laten graveren of uitsnijden.... Neem dan gerust contact met ons op en laat U vrijblijvend informeren. Wij zullen met u samen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen en hoe we u verder kunnen helepen met uw zoektocht naar een origineel cadeau of decoratie voor in uw huis. 

Meer

Steigerhout met aan beide zijden een gravure (1x OPEN en 1x CLOSED) en met een ruw laagje witte verf aan beide zijden. Tevens voorzien van een ophangkoord/veter. Het koordje kan afwijken van de afbeelding.

€ 22.50

Menu bord, menukaart A4 op standaard. Dit geweldig leuke en eigentijdse menu bord kunnen wij geheel naar uw eigen smaak en menu ingraveren.Met of zonder logo of evt. bedrijfsnaam. Niet alleen voor bedrijven erg leuk maar ook voor privé gebruik. Denk aan een mooi feest of de feestdagen.

€ 17.50

Menu bord / menukaart A5 op standaard. Dit geweldig leuke en eigentijdse menu bord kunnen wij geheel naar uw eigen smaak en menu ingraveren.Met of zonder logo of evt. bedrijfsnaam. Niet alleen voor bedrijven erg leuk maar ook voor privé gebruik. Denk aan een mooi feest of de feestdagen.

€ 14.50

Bordje van mdf lakboard met een dikte van 3 mm. en een maat van 25 cm x 7.5 cm. Tekst: le nid d'aigle  Letter 'e'  = 1,5 cm. hoog.

€ 4.95

Bordjes met aan beide zijden een gravure van de tekst Reserved (In type 11) en met het logo rechts bovenin in klein formaat (3,72 Euro excl. btw p.st.). Voor 50 stuks: 186,- Euro excl. btw.

€ 225.06

1x A6 formaat, 1x A5 formaat, beiden staand gegraveerd. En dan 1x een A6 formaat liggend gegraveerd.

€ 10.00

Gastenboekstandaard incl. totaal 85 hartjes ( + 1 extra hartje met gravure) 

€ 44.95
Showing 1 - 12 of 12 items