Eigen ontwerp product  Er zijn 10 producten

     

Bent U op zoek naar een apart gemaakt product of cadeau? Bijvoorbeeld een leuk bordje van steigerhout met een eigen tekst of zoekt U een apart lettertype, een grotere letter, eigen tekst of speciaal gedicht dat U wil laten graveren of uitsnijden.... Neem dan gerust contact met ons op en laat U vrijblijvend informeren. Wij zullen met u sam...

     

Bent U op zoek naar een apart gemaakt product of cadeau? Bijvoorbeeld een leuk bordje van steigerhout met een eigen tekst of zoekt U een apart lettertype, een grotere letter, eigen tekst of speciaal gedicht dat U wil laten graveren of uitsnijden.... Neem dan gerust contact met ons op en laat U vrijblijvend informeren. Wij zullen met u samen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen en hoe we u verder kunnen helepen met uw zoektocht naar een origineel cadeau of decoratie voor in uw huis. 

Meer

Steigerhout met aan beide zijden een gravure (1x OPEN en 1x CLOSED) en met een ruw laagje witte verf aan beide zijden. Tevens voorzien van een ophangkoord/veter. Het koordje kan afwijken van de afbeelding.

€ 22.50

Menu bord, menukaart A4 op standaard. Dit geweldig leuke en eigentijdse menu bord kunnen wij geheel naar uw eigen smaak en menu ingraveren.Met of zonder logo of evt. bedrijfsnaam. Niet alleen voor bedrijven erg leuk maar ook voor privé gebruik. Denk aan een mooi feest of de feestdagen.

€ 17.50

Menu bord / menukaart A5 op standaard. Dit geweldig leuke en eigentijdse menu bord kunnen wij geheel naar uw eigen smaak en menu ingraveren.Met of zonder logo of evt. bedrijfsnaam. Niet alleen voor bedrijven erg leuk maar ook voor privé gebruik. Denk aan een mooi feest of de feestdagen.

€ 14.50

Labels (5 cm. x 12 cm) en met gravure ZOUTELANDE, materiaal triplex 3 mm. dikte en met gaatje. 1000 stuks à 0,50 Euro per label excl. Btw.

€ 605.00

Losse letters 20 cm. hoog.11 stuks B P F E A (2×) L N J D S

€ 22.00

Bordje van mdf lakboard met een dikte van 3 mm. en een maat van 25 cm x 7.5 cm. Tekst: le nid d'aigle 

€ 4.95

Naambord steigerhout met eigen tekst. Tekst in steigerhout gegraveerd. Maat: ongeveer 19,5 x 19,5 cm. (steigerplankbreedte).

€ 29.95
Showing 1 - 10 of 10 items