Eigen ontwerp product  Er zijn 12 producten

     

Bent U op zoek naar een apart gemaakt product of cadeau? Bijvoorbeeld een leuk bordje van steigerhout met een eigen tekst of zoekt U een apart lettertype, een grotere letter, eigen tekst of speciaal gedicht dat U wil laten graveren of uitsnijden.... Neem dan gerust contact met ons op en laat U vrijblijvend informeren. Wij zullen met u sam...

     

Bent U op zoek naar een apart gemaakt product of cadeau? Bijvoorbeeld een leuk bordje van steigerhout met een eigen tekst of zoekt U een apart lettertype, een grotere letter, eigen tekst of speciaal gedicht dat U wil laten graveren of uitsnijden.... Neem dan gerust contact met ons op en laat U vrijblijvend informeren. Wij zullen met u samen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen en hoe we u verder kunnen helepen met uw zoektocht naar een origineel cadeau of decoratie voor in uw huis. 

Meer

Cirkel met ingesneden motief, 'levensbloem' Doorsnee 30 cm.  Materiaal Triplex 3 mm. dikte

€ 17.95

Hartjes op maat met uitgesneden hartje en gravure, 100 stuks Gaatje in ieder hart bovenin en in hartvorm.

€ 150.00

Mdf lakboard op steigerhout 20 x 40 cm. tekst: De club van 100 (in groot lettertype net als Simsi Resort= type 3) fit20 Alphen aan den Rijn (eronder in kleiner en ander lettertype, zoals op het Simsi bord = strak type letter).

€ 29.95

Letters in lettertype 1 Verschillende hoogtes, zie omschrijving

€ 377.60

100 stuks houten appelfiguren (materiaal triplex 3 mm. dikte) 4 losse standaards (steigerhout) met 1 pin  (1 pin voor 25 stuks appelfiguren)  De appelfiguren met een rond gat voor het insteken op de pin van de standaard.

€ 64.80

Logo verhuurmaat 2x Maat passend op balie zoals afgesproken. Materiaal: mdf 8 mm. dikte onbehandeld

€ 85.00

Bordje uit triplex 3 mm. dikte in de driehoek-vorm met gravure aan beide zijden. Met een gaatje bovenin voor een lint of touwtje.

€ 24.95
Showing 1 - 12 of 12 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord