Eigen ontwerp product  Er zijn 4 producten

     

Bent U op zoek naar een apart gemaakt product of cadeau? Bijvoorbeeld een leuk bordje van steigerhout met een eigen tekst of zoekt U een apart lettertype, een grotere letter, eigen tekst of speciaal gedicht dat U wil laten graveren of uitsnijden.... Neem dan gerust contact met ons op en laat U vrijblijvend informeren. Wij zullen met u sam...

     

Bent U op zoek naar een apart gemaakt product of cadeau? Bijvoorbeeld een leuk bordje van steigerhout met een eigen tekst of zoekt U een apart lettertype, een grotere letter, eigen tekst of speciaal gedicht dat U wil laten graveren of uitsnijden.... Neem dan gerust contact met ons op en laat U vrijblijvend informeren. Wij zullen met u samen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen en hoe we u verder kunnen helepen met uw zoektocht naar een origineel cadeau of decoratie voor in uw huis. 

Meer

Steigerhout met aan beide zijden een gravure (1x OPEN en 1x CLOSED) en met een ruw laagje witte verf aan beide zijden. Tevens voorzien van een ophangkoord/veter. Het koordje kan afwijken van de afbeelding.

€ 22.50

aum-teken 30 cm. en 85 cm.  Het aum teken bestaat uit 3 delen. Materiaal MDF 4 mm. dikte

€ 48.00
Showing 1 - 4 of 4 items