Feest  Er zijn 35 producten

Bruiloft, kraamborrel, communie, jubileum, afscheid of een ander feest op komst?
Dan vindt u onder deze categorie enkele leuke producten.

per pagina

Gastenboek-standaard hart. Bruiloft, kraamborrel, communie, jubileum, afscheid enz. en op zoek naar een origineel gastenboek? Een leuke standaard van steigerhout waar de hartjes omheen passen. Deze standaard wordt geleverd met 25 hartjes. de hartjes hebben een hoogte van ongeveer 7 tot 7,5 cm.

€ 14.95

Cadeaulabel set verjaardag rechthoek groot, Mooie labels van het materiaal MDFlakboard met een dikte van 3 mm. Deze labels zijn leuk te gebruiken als label aan een cadeau of als bloemenkaartje aan een mooie bos bloemen. 

€ 6.50

Cadeaulabel set verjaardag ovaal groot Mooi cadeaulabel in ovale vorm voor aan cadeau.Mooie labels in een ovale vorm van het materiaal MDFlakboard met een dikte van 3 mm. Deze labels zijn leuk te gebruiken als label aan een cadeau of als bloemenkaartje aan een mooie bos bloemen.

€ 6.50

Spreuk op steigerhout Be passionate...Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met een leuke spreuk

€ 9.95

Een vlaggetje met uitgesneden letter van onbehandelde Triplex of onbehandelde MDF, voor het maken van een vlaggenlijn.Het vlaggetje is voorzien van gaatjes.

€ 1.25

Extra harten gastenboekstandaard hart. Set van 10 stuks. Passend bij de gastenboek standaard. 

€ 5.00

Gastenboek-standaard hart 50 stuks. Bruiloft, kraamborrel, communie, jubileum, afscheid enz. en op zoek naar een origineel gastenboek?Een leuke standaard van steigerhout waar de hartjes omheen passen. Deze standaard wordt geleverd met 50 hartjes.de hartjes hebben een hoogte van ongeveer 7 tot 7,5 cm.

€ 26.95

Gastenboek-standaard hart 100 stuks Bruiloft, kraamborrel, communie, jubileum, afscheid enz. en op zoek naar een origineel gastenboek?Een leuke standaard van steigerhout waar de hartjes omheen passen. Deze standaard wordt geleverd met 100 hartjes.de hartjes hebben een hoogte van ongeveer 7 tot 7,5 cm.

€ 49.95

Gastenboek-kraambezoekboek in A5 formaat. Erg origineel en leuk kraamboek waarin u het kraambezoek kunt laten schrijven.Het kraamboek bestaat uit een voor -en achterkant die dient als kaft/klapper. Makkelijk te vullen met geschreven wensen, herinneringen enz. 

€ 17.50

Gastenboek-kraambezoekboek model 2,  in A5 formaat. Erg origineel en leuk kraamboek waarin u het kraambezoek kunt laten schrijven. Het kraamboek bestaat uit een voor -en achterkant die dient als kaft/klapper. Makkelijk te vullen met geschreven wensen, herinneringen enz.

€ 17.50

Beuken borrelplank/broodplank met gravure. Mooie plank van beukenhout met een lengte van ongeveer 40 cm. De plankdikte is ongeveer 2 cm. Leuk om weg te geven als cadeau.Vul de plank zelf met bijvoorbeeld enkele lekkere zakjes met nootjes en/of lekkere kaasjes enz.

€ 17.50

Beuken borrelplank/broodplank met handvat en gravure.  Mooie plank van beukenhout met een lengte van ongeveer 50 cm.

€ 19.95

Houten borrelplank boomschijf met gravure. Mooie houten plank 'boomschijf' met een lengte van ongeveer 35 tot 45cm. Afhankelijk van wat er op voorraad is. De plankdikte is ongeveer 1,5 tot 2 cm.

€ 19.95

Menu bord / menukaart A5 op standaard. Dit geweldig leuke en eigentijdse menu bord kunnen wij geheel naar uw eigen smaak en menu ingraveren.Met of zonder logo of evt. bedrijfsnaam. Niet alleen voor bedrijven erg leuk maar ook voor privé gebruik. Denk aan een mooi feest of de feestdagen.

€ 14.50

Leuk stoomboot figuur, verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Deze boot kan worden besteld in verschillende maten en is zeer geschikt om te bewerken met verschillende materialen. Geef de boot een leuk kleurtje met verf, beplak de boot met leuke materialen of bewerk de boot met deco-patch. 

€ 1.00

Leuk paard met sint figuur, verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Dit figuur kan worden besteld in verschillende maten en is zeer geschikt om te bewerken met verschillende materialen. Geef het figuur een leuk kleurtje met verf, beplak het met leuke materialen of bewerk het met deco-patch. 

€ 1.00

Leuke set bestaande uit 5 houten/mdf verjaardagskaarten, felicitatiekaarten 10-10 cm.

€ 10.50

Grachtenhuisje klokgevel-model1 , deze grachtenhuisjes zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en verschillende materialen en maten. Deze huisjes zijn een leuke decoratie voor in huis, aan de wand, voor het raam enz. Heel mooi en sfeervol tijdens de feestdagen. Maar eigenlijk het hele jaar door bruikbaar en een mooie toevoeging aan uw interieur.

€ 2.50

Grachtenhuisje klokgevel-model2 , deze grachtenhuisjes zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en verschillende materialen en maten. Deze huisjes zijn een leuke decoratie voor in huis, aan de wand, voor het raam enz. Heel mooi en sfeervol tijdens de feestdagen. Maar eigenlijk het hele jaar door bruikbaar en een mooie toevoeging aan uw interieur.

€ 2.50

Grachtenhuisje halsgevel-model1 , deze grachtenhuisjes zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en verschillende materialen en maten. Deze huisjes zijn een leuke decoratie voor in huis, aan de wand, voor het raam enz. Heel mooi en sfeervol tijdens de feestdagen. Maar eigenlijk het hele jaar door bruikbaar en een mooie toevoeging aan uw interieur.

€ 2.50
Showing 1 - 20 of 35 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord