Feest  Er zijn 24 producten

Bruiloft, kraamborrel, communie, jubileum, afscheid of een ander feest op komst?
Dan vindt u onder deze categorie enkele leuke producten.

per pagina

Gastenboek-standaard hart. Bruiloft, kraamborrel, communie, jubileum, afscheid enz. en op zoek naar een origineel gastenboek? Een leuke standaard van steigerhout waar de hartjes omheen passen. Deze standaard wordt geleverd met 25 hartjes. de hartjes hebben een hoogte van ongeveer 7 tot 7,5 cm.

€ 14.95

Een vlaggetje met uitgesneden letter van onbehandelde Triplex of onbehandelde MDF, voor het maken van een vlaggenlijn.Het vlaggetje is voorzien van gaatjes.

€ 1.25

Extra harten gastenboekstandaard hart. Set van 10 stuks. Passend bij de gastenboek standaard. 

€ 7.50

Gastenboek-standaard hart 50 stuks. Bruiloft, kraamborrel, communie, jubileum, afscheid enz. en op zoek naar een origineel gastenboek?Een leuke standaard van steigerhout waar de hartjes omheen passen. Deze standaard wordt geleverd met 50 hartjes.de hartjes hebben een hoogte van ongeveer 7 tot 7,5 cm.

€ 35.00

Gastenboek-standaard hart 100 stuks Bruiloft, kraamborrel, communie, jubileum, afscheid enz. en op zoek naar een origineel gastenboek?Een leuke standaard van steigerhout waar de hartjes omheen passen. Deze standaard wordt geleverd met 100 hartjes.de hartjes hebben een hoogte van ongeveer 7 tot 7,5 cm.

€ 59.95

Grachtenhuisje klokgevel-model1 , deze grachtenhuisjes zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en verschillende materialen en maten. Deze huisjes zijn een leuke decoratie voor in huis, aan de wand, voor het raam enz. Heel mooi en sfeervol tijdens de feestdagen. Maar eigenlijk het hele jaar door bruikbaar en een mooie toevoeging aan uw interieur.

€ 2.50

Grachtenhuisje klokgevel-model2 , deze grachtenhuisjes zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en verschillende materialen en maten. Deze huisjes zijn een leuke decoratie voor in huis, aan de wand, voor het raam enz. Heel mooi en sfeervol tijdens de feestdagen. Maar eigenlijk het hele jaar door bruikbaar en een mooie toevoeging aan uw interieur.

€ 2.50

Grachtenhuisje halsgevel-model1 , deze grachtenhuisjes zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en verschillende materialen en maten. Deze huisjes zijn een leuke decoratie voor in huis, aan de wand, voor het raam enz. Heel mooi en sfeervol tijdens de feestdagen. Maar eigenlijk het hele jaar door bruikbaar en een mooie toevoeging aan uw interieur.

€ 2.50

Grachtenhuisje halsgevel-model2 , deze grachtenhuisjes zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en verschillende materialen en maten. Deze huisjes zijn een leuke decoratie voor in huis, aan de wand, voor het raam enz. Heel mooi en sfeervol tijdens de feestdagen. Maar eigenlijk het hele jaar door bruikbaar en een mooie toevoeging aan uw interieur.

€ 2.50

Steigerhouten plankje met naam-mal Leuk plankje van steigerhout voorzien van een uitgesneden ronde mal met naam naar keuze.

€ 5.95

Steigerhouten tekstbordje 'lach en heb lief, meer niet' Maat: ongeveer 10 cm. x 10 cm.

€ 3.95

Leuk steigerhouten tekstbordje 'Je bent precies goed zo'. Maat: ongeveer 10 cm. x 10 cm.

€ 3.95

Leuk steigerhouten tekstbordje 'add a little confetti to each day' Maat: ongeveer 10 cm. x 10 cm.

€ 3.95

Steigerhouten tekstbordje met de tekst 'enorm bedankt juf...'

€ 3.95

Steigerhouten tekstbordje met de tekst 'enorm bedankt meester..'

€ 3.95

Steigerhouten tekstbordje met de tekst 'bedankt juf...'  Rond bordje op steigerhout.

€ 3.95

Steigerhouten tekstbordje met de tekst 'bedankt meester...' Rond bordje op steigerhout.

€ 3.95

Steigerhouten tekstbordje met de tekst 'HOHO HOHO behalve met de wijn dan' De kleine tekstbordjes zijn er in meerdere uitvoeringen. Kijk ook eens naar de andere leuke teksten.

€ 3.95

Steigerhouten bordje met de tekst 'Ik heb net de wijn gered... zat vast in de fles. De kleine tekstbordjes zijn er in meerdere uitvoeringen, kijk ook eens naar de andere teksten.

€ 3.95

Steigerhouten tekstbordje met de tekst 'De voorspelling van vanavond is 99% kans op wijn'. Kijk ook eens naar oinze andere kleine steigerhouten tekstbordjes.

€ 3.95
Showing 1 - 20 of 24 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord