Feest  Er zijn 14 producten

Bruiloft, kraamborrel, communie, jubileum, afscheid of een ander feest op komst?
Dan vindt u onder deze categorie enkele leuke producten.

Gastenboek-standaard hart. Bruiloft, kraamborrel, communie, jubileum, afscheid enz. en op zoek naar een origineel gastenboek? Een leuke standaard van steigerhout waar de hartjes omheen passen. Deze standaard wordt geleverd met 25 hartjes. de hartjes hebben een hoogte van ongeveer 7 tot 7,5 cm.

€ 14.95

Cadeaulabel set verjaardag rechthoek groot, Mooie labels van het materiaal MDFlakboard met een dikte van 3 mm. Deze labels zijn leuk te gebruiken als label aan een cadeau of als bloemenkaartje aan een mooie bos bloemen. 

€ 6.50

Cadeaulabel set verjaardag ovaal groot Mooi cadeaulabel in ovale vorm voor aan cadeau.Mooie labels in een ovale vorm van het materiaal MDFlakboard met een dikte van 3 mm. Deze labels zijn leuk te gebruiken als label aan een cadeau of als bloemenkaartje aan een mooie bos bloemen.

€ 6.50

Spreuk op steigerhout Be passionate...Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met een leuke spreuk

€ 9.95

Een vlaggetje met uitgesneden letter van onbehandelde Triplex of onbehandelde MDF, voor het maken van een vlaggenlijn.Het vlaggetje is voorzien van gaatjes.

€ 1.25

Extra harten gastenboekstandaard hart. Set van 10 stuks. Passend bij de gastenboek standaard. 

€ 5.00

Gastenboek-standaard hart 50 stuks. Bruiloft, kraamborrel, communie, jubileum, afscheid enz. en op zoek naar een origineel gastenboek?Een leuke standaard van steigerhout waar de hartjes omheen passen. Deze standaard wordt geleverd met 50 hartjes.de hartjes hebben een hoogte van ongeveer 7 tot 7,5 cm.

€ 26.95

Gastenboek-standaard hart 50 stuks Bruiloft, kraamborrel, communie, jubileum, afscheid enz. en op zoek naar een origineel gastenboek?Een leuke standaard van steigerhout waar de hartjes omheen passen. Deze standaard wordt geleverd met 50 hartjes.de hartjes hebben een hoogte van ongeveer 7 tot 7,5 cm.

€ 49.95

Gastenboek-kraambezoekboek in A5 formaat. Erg origineel en leuk kraamboek waarin u het kraambezoek kunt laten schrijven.Het kraamboek bestaat uit een voor -en achterkant die dient als kaft/klapper. Makkelijk te vullen met geschreven wensen, herinneringen enz. 

€ 17.50

Gastenboek-kraambezoekboek model 2,  in A5 formaat. Erg origineel en leuk kraamboek waarin u het kraambezoek kunt laten schrijven. Het kraamboek bestaat uit een voor -en achterkant die dient als kaft/klapper. Makkelijk te vullen met geschreven wensen, herinneringen enz.

€ 17.50

Beuken borrelplank/broodplank met gravure. Mooie plank van beukenhout met een lengte van ongeveer 40 cm. De plankdikte is ongeveer 2 cm. Leuk om weg te geven als cadeau.Vul de plank zelf met bijvoorbeeld enkele lekkere zakjes met nootjes en/of lekkere kaasjes enz.

€ 22.50

Beuken borrelplank/broodplank met handvat en gravure.  Mooie plank van beukenhout met een lengte van ongeveer 50 cm.

€ 24.95

Beuken borrelplank,hapjesplank met gravure en ronde uitsparingen. Mooie plank van beukenhout met een lengte van ongeveer 45 cm. De uitsparingen hebben een doorsnee van 4 cm. De plankdikte is ongeveer 2 cm.

€ 27.50

Houten borrelplank boomschijf met gravure. Mooie houten plank 'boomschijf' met een lengte van ongeveer 40 tot 45cm. De plankdikte is ongeveer 2,5 cm.

€ 19.95
Showing 1 - 14 of 14 items