Feest  Er zijn 16 producten

Bruiloft, kraamborrel, communie, jubileum, afscheid of een ander feest op komst?
Dan vindt u onder deze categorie enkele leuke producten.

per pagina

Gastenboek-standaard hart. Bruiloft, kraamborrel, communie, jubileum, afscheid enz. en op zoek naar een origineel gastenboek? Een leuke standaard van steigerhout waar de hartjes omheen passen. Deze standaard wordt geleverd met 25 hartjes. de hartjes hebben een hoogte van ongeveer 7 tot 7,5 cm.

€ 14.95

Cadeaulabel set verjaardag rechthoek groot, Mooie labels van het materiaal MDFlakboard met een dikte van 3 mm. Deze labels zijn leuk te gebruiken als label aan een cadeau of als bloemenkaartje aan een mooie bos bloemen. 

€ 6.50

Cadeaulabel set verjaardag ovaal groot Mooi cadeaulabel in ovale vorm voor aan cadeau.Mooie labels in een ovale vorm van het materiaal MDFlakboard met een dikte van 3 mm. Deze labels zijn leuk te gebruiken als label aan een cadeau of als bloemenkaartje aan een mooie bos bloemen.

€ 6.50

Spreuk op steigerhout Be passionate...Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met een leuke spreuk

€ 9.95

Mooie decoratieve letter voorzien van uni plakfolie. De voorkant van de letter is voorzien van plakfolie.

€ 2.50

Mooie decoratieve letter voorzien van plakfolie met motief naar keuze.De voorkant van de letter is voorzien van plakfolie.

€ 2.95

Tekst LIEF in deco letters op een steigerplank van vergrijsd steigerhout.

€ 22.50

Tekst HOME of zelf gekozen woord,naam in deco letters op een steigerplank van vergrijsd steigerhout.

€ 22.50

Een vlaggetje met uitgesneden letter van onbehandelde Triplex of onbehandelde MDF, voor het maken van een vlaggenlijn.Het vlaggetje is voorzien van gaatjes.

€ 1.25

Extra harten gastenboekstandaard hart. Set van 10 stuks. Passend bij de gastenboek standaard. 

€ 5.00

Gastenboek-standaard hart 50 stuks. Bruiloft, kraamborrel, communie, jubileum, afscheid enz. en op zoek naar een origineel gastenboek?Een leuke standaard van steigerhout waar de hartjes omheen passen. Deze standaard wordt geleverd met 50 hartjes.de hartjes hebben een hoogte van ongeveer 7 tot 7,5 cm.

€ 26.95

Gastenboek-standaard hart 50 stuks Bruiloft, kraamborrel, communie, jubileum, afscheid enz. en op zoek naar een origineel gastenboek?Een leuke standaard van steigerhout waar de hartjes omheen passen. Deze standaard wordt geleverd met 50 hartjes.de hartjes hebben een hoogte van ongeveer 7 tot 7,5 cm.

€ 49.95
Showing 1 - 12 of 16 items