Gastenboek  Er zijn 6 producten

Het gastenboek is zeer gewild voor verschillende feesten & bijeenkomsten. Voor de leuke aangelegenheden, zoals bruiloft, kraambezoek, jubileum, vriendenboek. Maar ook voor de minder leuke bijeenkomsten, zoals het afscheid van een dierbaar iemand.Bij ons kunt u kiezen uit een bestaand ontwerp, maar ook een eigen ontwerp behoort tot de mogelijkhed...

Het gastenboek is zeer gewild voor verschillende feesten & bijeenkomsten. Voor de leuke aangelegenheden, zoals bruiloft, kraambezoek, jubileum, vriendenboek. Maar ook voor de minder leuke bijeenkomsten, zoals het afscheid van een dierbaar iemand.Bij ons kunt u kiezen uit een bestaand ontwerp, maar ook een eigen ontwerp behoort tot de mogelijkheden. Deze gastenboeken zijn er in A5 en A4 formaat en op vraag ook te maken in een formaat naar keuze en worden geleverd met boekringen zodat u er makkelijk papier en/of foto’s tussen kunt bevestigen.

Meer

Gastenboek-kraambezoekboek in A5 formaat. Erg origineel en leuk kraamboek waarin u het kraambezoek kunt laten schrijven.Het kraamboek bestaat uit een voor -en achterkant die dient als kaft/klapper. Makkelijk te vullen met geschreven wensen, herinneringen enz. 

€ 17.50

Gastenboek-standaard hart 100 stuks Bruiloft, kraamborrel, communie, jubileum, afscheid enz. en op zoek naar een origineel gastenboek?Een leuke standaard van steigerhout waar de hartjes omheen passen. Deze standaard wordt geleverd met 100 hartjes.de hartjes hebben een hoogte van ongeveer 7 tot 7,5 cm.

€ 49.95

Gastenboek-standaard hart 50 stuks. Bruiloft, kraamborrel, communie, jubileum, afscheid enz. en op zoek naar een origineel gastenboek?Een leuke standaard van steigerhout waar de hartjes omheen passen. Deze standaard wordt geleverd met 50 hartjes.de hartjes hebben een hoogte van ongeveer 7 tot 7,5 cm.

€ 26.95

Extra harten gastenboekstandaard hart. Set van 10 stuks. Passend bij de gastenboek standaard. 

€ 5.00

Gastenboek-standaard hart. Bruiloft, kraamborrel, communie, jubileum, afscheid enz. en op zoek naar een origineel gastenboek? Een leuke standaard van steigerhout waar de hartjes omheen passen. Deze standaard wordt geleverd met 25 hartjes. de hartjes hebben een hoogte van ongeveer 7 tot 7,5 cm.

€ 14.95

Panelen set Mr & Mrs maat: 50 cm. x 70 cm. 2 mooie panelen gemaakt van het materiaal MDF onbehandeld 4 mm. dikte.

€ 64.90
Showing 1 - 6 of 6 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord