Hout graveren  Er zijn 5 producten

Ook kunt u bij ons terecht voor graveerwerk in het onbewerkte hout zelf. Zoals het graveren in Triplex, MDF en steigerhout. Vraag naar de mogelijkheden en wij kunnen op maat graveerwerk in hout voor u verrichten.

Broodplank steigerhout. Een steigerhouten broodplank,borrelplank met graveertekst naar keuze. 

€ 14.95

Beuken borrelplank/broodplank met gravure. Mooie plank van beukenhout met een lengte van ongeveer 40 cm. De plankdikte is ongeveer 2 cm. Leuk om weg te geven als cadeau.Vul de plank zelf met bijvoorbeeld enkele lekkere zakjes met nootjes en/of lekkere kaasjes enz.

€ 17.50

Beuken borrelplank/broodplank met handvat en gravure.  Mooie plank van beukenhout met een lengte van ongeveer 50 cm.

€ 19.95

Houten borrelplank boomschijf met gravure. Mooie houten plank 'boomschijf' met een lengte van ongeveer 35 tot 45cm. Afhankelijk van wat er op voorraad is. De plankdikte is ongeveer 1,5 tot 2 cm.

€ 19.95

Menu bord / menukaart A5 op standaard. Dit geweldig leuke en eigentijdse menu bord kunnen wij geheel naar uw eigen smaak en menu ingraveren.Met of zonder logo of evt. bedrijfsnaam. Niet alleen voor bedrijven erg leuk maar ook voor privé gebruik. Denk aan een mooi feest of de feestdagen.

€ 14.50
Showing 1 - 5 of 5 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord