Houten cadeaulabels  Er zijn 4 producten

Mooie cadeaulabels in verschillende maten en vormen en met verschillende standaardteksten. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid de cadeaulabels te bestellen met uw eigen tekst, met een afname van meerdere stuks (minimaal 10) tegelijk. De kaartjes zijn leuk te gebruiken als kaartje aan een verjaardagscadeau, een mooie bos bloemen of voor in ...

Mooie cadeaulabels in verschillende maten en vormen en met verschillende standaardteksten. Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid de cadeaulabels te bestellen met uw eigen tekst, met een afname van meerdere stuks (minimaal 10) tegelijk. De kaartjes zijn leuk te gebruiken als kaartje aan een verjaardagscadeau, een mooie bos bloemen of voor in uw eigen winkel met een passende tekst of uw logo erop. U kunt de kaartjes met of zonder lint bestellen. Voor een meer landelijke  uitstraling kunt u de kaartjes ook zonder lint bestellen en thuis voorzien van een gewoon touwtje. Ook bestaat er de mogelijkheid labels te bestellen van het materiaal Triplex, blanco of met tekst, gemaakt in de door u gewenste maat. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer

Cadeaulabel set verjaardag rechthoek groot, Mooie labels van het materiaal MDFlakboard met een dikte van 3 mm. Deze labels zijn leuk te gebruiken als label aan een cadeau of als bloemenkaartje aan een mooie bos bloemen. 

€ 6.50

Cadeaulabel set verjaardag ovaal groot Mooi cadeaulabel in ovale vorm voor aan cadeau.Mooie labels in een ovale vorm van het materiaal MDFlakboard met een dikte van 3 mm. Deze labels zijn leuk te gebruiken als label aan een cadeau of als bloemenkaartje aan een mooie bos bloemen.

€ 6.50

Cadeau-label verjaardag ovaal klein. Mooie labels in een ovale vorm van het materiaal MDFlakboard met een dikte van 3 mm. Deze labels zijn leuk te gebruiken als label aan een cadeau of als bloemenkaartje aan een mooie bos bloemen.

€ 5.00

Cadeau- label verjaardag rechthoek klein. Mooie labels van het materiaal MDFlakboard met een dikte van 3 mm. 

€ 5.00
Showing 1 - 4 of 4 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord