Houten cadeau's  Er zijn 35 producten

Zoek je een leuk en origineel cadeau voor een kraambezoek of een verjaardag? Wij hebben tal van producten met een persoonlijk karakter. Kies bijv. een mooi naambord, een schatkist met naamletters, een leuk opbergbankje, een leuke sleutelhanger of stoere kapstok. Of een meer volwassen cadeau zoals een leuke borrelplank of broodplank.

Zoek je een leuk en origineel cadeau voor een kraambezoek of een verjaardag? Wij hebben tal van producten met een persoonlijk karakter. Kies bijv. een mooi naambord, een schatkist met naamletters, een leuk opbergbankje, een leuke sleutelhanger of stoere kapstok. Of een meer volwassen cadeau zoals een leuke borrelplank of broodplank.

Meer
per pagina

Ovaal gegraveerd naambord in de maten 15 bij 25 cm. Leuk voor op de kinderkamer om te bevestigen op de muur, bed, kast, deur enz.Tevens leuk om kado te doen.

€ 9.95

Dit houten letterplankje wordt gemaakt van steigerhout.

€ 4.50

Leuke plankjes van gebruikt steigerhout voor zien van uitgesneden mal of letters met de tekst HOME.De letters of mal zijn uitgevoerd in MDFlakboard met witte kleur.

€ 12.50

Leuk plankje van gebruikt steigerhout voorzien van een uitgesneden ronde mal met naam naar keuze.

€ 9.95 € 12.50
Korting!

Leuk plankje van gebruikt steigerhout voorzien van een uitgesneden vierkante mal met naam of woord naar keuze.

€ 9.95 € 12.50
Korting!

Sleutelhanger rond met naam. Leuke sleutelhanger in een ronde vorm gemaakt van Triplex 3 mm. dikte. De doorsnee van het rondje is 5 cm. 

€ 2.95

Sleutelhanger rechthoek met naam. Leuke sleutelhanger in een rechthoekige vorm gemaakt van Triplex 3 mm. dikte.  De maat van de hanger is 2.5 cm. bij 7.5 cm.

€ 3.50

Sleutelhanger hart met naam. Leuke sleutelhanger in een hart-vorm gemaakt van Triplex 3 mm. dikte. De hoogtemaat van de hanger is 5 cm.

€ 3.50

Sleutelhanger auto met naam. Leuke sleutelhanger in een auto-vorm gemaakt van Triplex 3 mm. dikte. De hoogtemaat van de hanger is 5 cm. 

€ 3.50

Leuke plankjes van steigerhout voorzien van letters. De letters of mal zijn uitgevoerd in MDFlakboard met witte kleur.

€ 3.50

Houten sleutelhanger met uitgesneden naam in ovale vorm, gemaakt uit Triplex onbehandeld 3 mm. dikte.

€ 2.95

Leuke mini deurhanger met tekst. Voor bijvoorbeeld aan de deurklink of de kast of gewoon aan een haakje aan de muur.

€ 2.75

Muurboom XL met leeuw en aap MDF. Deze boom heeft een hoogte van ongeveer 2.00 meter en staat zeer apart op de baby -of kinderkamer.

€ 45.00

Deze mooie en originele kalender 'FEESTJE' op steigerhout is een echte blikvanger voor in huis en op dit moment verkrijgbaar in verschillende varianten. De kalender-hangers zijn er in ronde vorm, maar nu tevens in 'mannetjes-vorm' bij te kiezen.Een mooie en eigentijdse toevoeging in uw interieur, leuk, apart, mooi, stoer & landelijk.

€ 29.95 € 32.50
Korting!

Deze mooie en originele kalender 'VERJAARDAGEN' letters op steigerhout is een echte blikvanger voor in huis en op dit moment verkrijgbaar in verschillende varianten. De kalender-hangers zijn er in ronde vorm, maar nu tevens in 'mannetjes-vorm' bij te kiezen.Een mooie en eigentijdse toevoeging in uw interieur, leuk, apart, mooi, stoer & landelijk.

€ 29.95 € 32.50
Korting!

Deze mooie en originele kalender 'verjaardagen letters11' op steigerhout is een echte blikvanger voor in huis en op dit moment verkrijgbaar in verschillende varianten. De kalender-hangers zijn er in ronde vorm, maar nu tevens in 'mannetjes-vorm' bij te kiezen.Een mooie en eigentijdse toevoeging in uw interieur, leuk, apart, mooi, stoer & landelijk.

€ 29.95 € 32.50
Korting!

Mooie grote muurboom van MDF. Hoogte 155 cm. Breedte 115 cm

€ 24.95

Erg leuk 2-haaks kapstok van steigerhout te voorzien van een door u gekozen naam of woord.De haakjes hebben een mat grijze kleur.

€ 14.95

Houten borrelplank boomschijf met gravure. Mooie houten plank 'boomschijf' met een lengte van ongeveer 30 tot 40 cm. Afhankelijk van wat er op voorraad is. De plankdikte is ongeveer 1,5 tot 2 cm.

€ 19.95

Beuken borrelplank/broodplank met gravure. Mooie plank van beukenhout met een lengte van ongeveer 40 cm. De plankdikte is ongeveer 2 cm. Leuk om weg te geven als cadeau.Vul de plank zelf met bijvoorbeeld enkele lekkere zakjes met nootjes en/of lekkere kaasjes enz.

€ 17.50
Showing 1 - 20 of 35 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord