Houten cadeau's  Er zijn 27 producten

Zoek je een leuk en origineel cadeau voor een kraambezoek of een verjaardag? Wij hebben tal van producten met een persoonlijk karakter. Kies bijv. een mooi naambord, een leuke sleutelhanger een stoere hamerbank of leuke autobaan.

per pagina

Ovaal gegraveerd naambord in de maten 15 bij 25 cm. Leuk voor op de kinderkamer om te bevestigen op de muur, bed, kast, deur enz.Tevens leuk om kado te doen.

€ 8.50

Dit houten letterplankje wordt gemaakt van sloophout of steigerhout.

€ 3.95

Leuke plankjes van gebruikt steigerhout voor zien van uitgesneden mal of letters met de tekst HOME.De letters of mal zijn uitgevoerd in MDFlakboard met witte kleur.

€ 12.50

Leuke plankjes van gebruikt steigerhout voor zien van uitgesneden mal of letters met de tekst BABY.De letters of mal zijn uitgevoerd in MDFlakboard met witte kleur.

€ 12.50

Leuk plankje van gebruikt steigerhout voorzien van een uitgesneden ronde mal met naam naar keuze.

€ 9.95 € 12.50
Korting!

Leuk plankje van gebruikt steigerhout voorzien van een uitgesneden vierkante mal met naam of woord naar keuze.

€ 9.95 € 12.50
Korting!

Sleutelhanger rond met naam. Leuke sleutelhanger in een ronde vorm gemaakt van Triplex 5 mm. dikte. De doorsnee van het rondje is 5 cm. 

€ 2.95

Sleutelhanger rechthoek met naam. Leuke sleutelhanger in een rechthoekige vorm gemaakt van Triplex 5 mm. dikte.  De maat van de hanger is 2.5 cm. bij 7.5 cm.

€ 3.50

Sleutelhanger hart met naam. Leuke sleutelhanger in een hart-vorm gemaakt van Triplex 5 mm. dikte. De hoogtemaat van de hanger is 5 cm.

€ 3.50

Sleutelhanger auto met naam. Leuke sleutelhanger in een auto-vorm gemaakt van Triplex 5 mm. dikte. De hoogtemaat van de hanger is 5 cm. 

€ 3.50

Erg mooie schatkist van onbehandeld berkenhout, dus makkelijk te verven in een gewenst kleurtje.De schatkist heeft een mooi slot met insteek pen.De insteek pen kan in de kist worden geplaatst als de kist open is

€ 27.50

Tekst HOME of zelf gekozen woord,naam in deco letters op een steigerplank van vergrijsd steigerhout.

€ 22.50
Showing 1 - 12 of 27 items