Steigerplank met tekst HOME of eigen gekozen naam in deco letters

Nieuw product

Tekst HOME of zelf gekozen woord,naam in deco letters op een steigerplank van vergrijsd steigerhout.

€ 22.50incl. btw

Klant beoordelingen en recensies

Niemand heeft nog een review geplaatst
In deze taal
Beoordeel / schrijf een reactie

Toevoegen aan Verlanglijst

Mooie decoratie voor in uw huis.

Tekst HOME in deco letters op een steigerplank van vergrijsd steigerhout.

U kunt nu ook kiezen voor een eigen naam op het bord, deze kunt u aangeven bij de opmerkingen tijdens het afronden van uw bestelling.

De steigerplank is 19 à 20 cm. hoog en ongeveer 40 cm. breed.

U kunt de steigerplank mooi neerzetten, maar natuurlijk ook ervoor kiezen deze een mooi plekje aan de muur te geven. In de achterzijde kunt u makkelijk gaatjes boren om de plank zo makkelijk op te hangen aan een of twee schroeven/ spijkers.

De tekst op het voorbeeld is voorzien van blauwe folie, de letters zijn gemaakt van 4 mm. dik MDF (voor een mooi diepte effect) en voorzien van een plakfolie. Uni en met een motiefje. Ook kunt u ervoor kiezen om de letters HOME in een rode folie, uni en motiefje, te bestellen.Zie voor een voorbeeld van de folie de steigerplank met het woord LIEF.

Dit product is een handgemaakt product. De letters worden handmatig en met zorg voorzien van plakfolie en bevestigd op de ste4igerplank.

 

Het lettertype dat te zien is op de foto is lettertype 17.
Bij de opties kunt u kiezen uit enkele lettertypes.

Afhankelijk van de aantal letters van naam of woord, zijn de letters dezelfde grootte of kleiner dan te zien is op de foto.Hoe meer letters hoe kleiner deze zijn.

 

 

Maak uw keuze
Lettertype
Kleurfolie

gerelateerde producten

EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord