Houten deco figuren  Er zijn 2 producten

Bij houtenlabel.nl vind je ook mooie houten mdf figuren voorzien van plakfolie. We hebben nu zowel blanco als gedecoreerde figuren in ons assortiment. Mooi te combineren met de deco letters of als decoratie voor op de baby/kinderkamer maar natuurlijk ook in uw eigen woonruimte mooi aan de muur. Tevens zijn de figuren en de letters uitstekend ges...

Bij houtenlabel.nl vind je ook mooie houten mdf figuren voorzien van plakfolie. We hebben nu zowel blanco als gedecoreerde figuren in ons assortiment. Mooi te combineren met de deco letters of als decoratie voor op de baby/kinderkamer maar natuurlijk ook in uw eigen woonruimte mooi aan de muur. Tevens zijn de figuren en de letters uitstekend geschikt als uniek geboortegeschenk.

Meer

Mooi decoratief figuur voorzien van een uni kleur plakfolie.De voorkant van het figuur is voorzien van plakfolie.

€ 2.50

Mooi decoratief figuur voorzien van plakfolie met motief naar keuze.De voorkant van het figuur is voorzien van plakfolie.

€ 2.95
Showing 1 - 2 of 2 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord