Houten decoratie  Er zijn 24 producten

per pagina

Vogelhuis van blank onbehandeld hout.Hoogte +/- 19 cm.Breedte +/- 17 cm.Diepte +/- 14 cm.Leuk te combineren met onze houten figuren of letters voor een origineel cadeau! 

€ 4.95

Spreuk op steigerhout Be passionate...Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met een leuke spreuk

€ 9.95

Spreuk op steigerhout Vandaag heb ik... Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met een leuke spreuk

€ 9.95

PLankje van sloophout met tekst Magic. Sloophouten plankje met tekstbordje.

€ 6.95

Leuke plankjes van gebruikt steigerhout voor zien van uitgesneden mal of letters met de tekst HOME.De letters of mal zijn uitgevoerd in MDFlakboard met witte kleur.

€ 12.50

Leuke plankjes van gebruikt steigerhout voor zien van uitgesneden mal of letters met de tekst LOVE.De letters of mal zijn uitgevoerd in MDFlakboard met witte kleur.

€ 12.50

Leuk plankje van gebruikt steigerhout voorzien van een uitgesneden ronde mal met naam naar keuze.

€ 9.95 € 12.50
Korting!

Tekst HOME of zelf gekozen woord,naam in deco letters op een steigerplank van vergrijsd steigerhout.

€ 22.50

Tekst LIEF in deco letters op een steigerplank van vergrijsd steigerhout.

€ 22.50

Mooie decoratieve letter voorzien van uni plakfolie. De voorkant van de letter is voorzien van plakfolie.

€ 2.50

Erg mooie schatkist van onbehandeld berkenhout, dus makkelijk te verven in een gewenst kleurtje. De schatkist heeft een mooi slot met insteek pen.De insteek pen kan in de kist worden geplaatst als de kist open is

€ 25.00

Een vlaggetje met uitgesneden letter van onbehandelde Triplex of onbehandelde MDF, voor het maken van een vlaggenlijn.Het vlaggetje is voorzien van gaatjes.

€ 1.25

Leuk plankje van gebruikt steigerhout voorzien van een uitgesneden vierkante mal met naam of woord naar keuze.

€ 9.95 € 12.50
Korting!

Lief houten kapstokje van onbehandeld hout met gratis naamlettertjes.Breedte 30 cm. Hoogte 12 cm. Diepte 10.5 cm. Leuk te bewerken als bijvoorbeeld persoonlijk kraamcadeau of gewoon voor uw eigen kinderkamer.

€ 9.95

Extra harten gastenboekstandaard hart. Set van 10 stuks. Passend bij de gastenboek standaard. 

€ 5.00

Boomtak/muurtak deco XL met vogelhuis. Deze geweldig leuke gedecoreerde boomtak / muurtak is voorzien van een natuurlijk ogende plakfolie

€ 39.95

Mooie grote muurboom van MDF.Hoogte 155 cm. Breedte 115 cm

€ 24.95

Muurboom XL met leeuw en aap MDF. Deze boom heeft een hoogte van ongeveer 2.00 meter en staat zeer apart op de baby -of kinderkamer.

€ 45.00

Erg leuk 2-haaks kapstok van steigerhout te voorzien van een door u gekozen naam of woord.De haakjes hebben een koper-kleur.

€ 14.95

Erg leuk 2-haaks kapstok van steigerhout te voorzien van een door u gekozen naam of woord.De haakjes hebben een mat grijze kleur.

€ 14.95
Showing 1 - 20 of 24 items