Houten figuren overig  Er zijn 7 producten

Houten figuren overig

Houten hart in verschillende maten en materialen.

€ 0.75

Houten figuur man-teken van het materiaal triplex of mdf en in verschillende maten Leuk te combineren met het vrouwelijk teken. 

€ 0.75

Houten kroon in verschillende materialen en maten.Leuk voor op de kinderkamer.Ook leuk te combineren met de letters uit ons assortiment.

€ 0.75

Houten kasteel figuur in verschillende maten en materialen.Erg leuk op de kinderkamer van een mooie prinses of prins of stoere ridder.

€ 0.75

Houten hekje strak. Mooi figuur van een hekje. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.Combineer dit figuur met een boom-figuur uit onze colletie en een aantal dieren en maak een leuk 'boerderijtje' op de kinderkamer muur.

€ 0.75

Houten hekje speels. Mooi figuur van een hekje. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.Combineer dit figuur met een boom-figuur uit onze collectie en een aantal dieren en maak een leuk 'boerderijtje' op de kinderkamer muur.

€ 0.75

Houten gieter figuur in verschillende maten en materialen.Maak een leuke combinatie met de bloemen, de tulp of het hekje uit onze collectie figuren.

€ 0.75
Showing 1 - 7 of 7 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord