Houten en mdf figuren m  Er zijn 59 producten

Welk kind wil niet zo'n leuk figuur op zijn of haar kinderkamer. Leuk aan de muur of te gebruiken voor kinderfeestjes of een workshop. Mooi als bijv. memobord of krijtbord te gebruiken als u ze verft met een schoolbordverf.

per pagina

Een mooi vogel figuur van mdf of triplex materiaal.Leuk te gebruiken voor meerdere doeleinden. 

€ 0.75

Houten kroon in verschillende materialen en maten.Leuk voor op de kinderkamer.Ook leuk te combineren met de letters uit ons assortiment.

€ 0.75

Houten wolk in verschillende materialen en maten.Leuk voor op de kinderkamer.

€ 0.75

Houten ster in verschillende maten en materialen.Leuk voor op de kinderkamer.Ook leuk te combineren met de letters uit ons assortiment.

€ 0.75

Houten bloem in verschillende materialen en maten.

€ 2.25

Houten auto in verschillende materialen en maten.

€ 0.75

Houten hond in verschillende materialen en maten.

€ 0.75

Leuk houten raket figuur. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Dit leuke figuur is 2-delig en staat erg stoer op de kinderkamer! Tevens mooi te combineren met de sterren en maan uit onze collectie.

€ 0.75

Houten beer figuur in verschillende maten en materialen. Leuk voor muur, meubels, geboorte-bedankje, geboorte-kaartje en veel meer.

€ 0.75

Leuk houten hond figuur. Verkrijgbaar in verschillende maten en figuren.Kijk ook eens naar onze leuke andere hondenfiguren.

€ 0.75

Leuk houten eend figuur Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.

€ 0.75

Houten paardenhoofd figuur. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Hoe leuk om te gebruiken op de kinderkamer van een echte paardenliefhebber!Gewoon voor aan de wand, maar ook zeker leuk op de meubels.

€ 0.75

Houten poezenhoofd figuur. verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.Hoe leuk om te gebruiken op de kinderkamer van een echte poezen liefhebber!Gewoon voor aan de wand, maar ook zeker leuk op de meubels.

€ 0.75

Houten kikker kop. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.

€ 0.75

Houten konijnenhoofd figuur. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Leuk op de kinderkamer.

€ 0.75

Houten gieter figuur in verschillende maten en materialen.Maak een leuke combinatie met de bloemen, de tulp of het hekje uit onze collectie figuren.

€ 0.75

Houten hekje speels. Mooi figuur van een hekje. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.Combineer dit figuur met een boom-figuur uit onze collectie en een aantal dieren en maak een leuk 'boerderijtje' op de kinderkamer muur.

€ 0.75

Houten hekje strak. Mooi figuur van een hekje. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.Combineer dit figuur met een boom-figuur uit onze colletie en een aantal dieren en maak een leuk 'boerderijtje' op de kinderkamer muur.

€ 0.75

Houten tulp figuur in verschillende maten en materialen.Leuk voor een 'hollandse workshop' of een feestje met het thema Holland.

€ 0.75
Showing 21 - 40 of 59 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord