Houten en mdf figuren m  Er zijn 59 producten

Welk kind wil niet zo'n leuk figuur op zijn of haar kinderkamer. Leuk aan de muur of te gebruiken voor kinderfeestjes of een workshop. Mooi als bijv. memobord of krijtbord te gebruiken als u ze verft met een schoolbordverf.

per pagina

Modern houten Engel figuur met trompert. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.

€ 0.75

Houten sleutel figuur klassiek. Hoe leuk is deze sleutel in oude look

€ 0.75

Muurboom XL met leeuw en aap MDF. Deze boom heeft een hoogte van ongeveer 2.00 meter en staat zeer apart op de baby -of kinderkamer.

€ 49.95

Houten kerstboom figuur 2Verkrijgbaar in Triplex of Mdf in verschillende maten.

€ 0.75

Leuk tractor figuur in verschillende materialen en maten.Mooi op de muur of een meubel op de kinderkamer.

€ 0.75

Houten kasteel figuur in verschillende maten en materialen.Erg leuk op de kinderkamer van een mooie prinses of prins of stoere ridder.

€ 0.75

Grachtenhuisjesrij  Leuke grachtenhuisjes op rij aan elkaar vast. 1 model. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen en zijn een leuke decoratie voor in huis, aan de wand, voor het raam enz. Heel mooi en sfeervol tijdens de feestdagen. Maar eigenlijk het hele jaar door bruikbaar.

€ 10.00

Grachtenhuisje trapgevel-model , dit grachtenhuisje is verkrijgbaar in meerdere modellen en verschillende materialen en maten. Deze huisjes zijn een leuke decoratie voor in huis, aan de wand, voor het raam enz. Heel mooi en sfeervol tijdens de feestdagen. Maar eigenlijk het hele jaar door bruikbaar en een mooie toevoeging aan uw interieur.

€ 2.50

Grachtenhuisje klokgevel-model1 , deze grachtenhuisjes zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en verschillende materialen en maten. Deze huisjes zijn een leuke decoratie voor in huis, aan de wand, voor het raam enz. Heel mooi en sfeervol tijdens de feestdagen. Maar eigenlijk het hele jaar door bruikbaar en een mooie toevoeging aan uw interieur.

€ 2.50

Grachtenhuisje klokgevel-model2 , deze grachtenhuisjes zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en verschillende materialen en maten. Deze huisjes zijn een leuke decoratie voor in huis, aan de wand, voor het raam enz. Heel mooi en sfeervol tijdens de feestdagen. Maar eigenlijk het hele jaar door bruikbaar en een mooie toevoeging aan uw interieur.

€ 2.50

Grachtenhuisje halsgevel-model1 , deze grachtenhuisjes zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en verschillende materialen en maten. Deze huisjes zijn een leuke decoratie voor in huis, aan de wand, voor het raam enz. Heel mooi en sfeervol tijdens de feestdagen. Maar eigenlijk het hele jaar door bruikbaar en een mooie toevoeging aan uw interieur.

€ 2.50

Grachtenhuisje halsgevel-model2 , deze grachtenhuisjes zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en verschillende materialen en maten. Deze huisjes zijn een leuke decoratie voor in huis, aan de wand, voor het raam enz. Heel mooi en sfeervol tijdens de feestdagen. Maar eigenlijk het hele jaar door bruikbaar en een mooie toevoeging aan uw interieur.

€ 2.50

Cirkel met ingesneden motief, 'levensbloem' Doorsnee 30 cm. , 33 cm. of 35 cm. ( formaat kiezen bij de optie hoogte, door op het vinkje te klikken en de maat te selecteren) Materiaal Triplex 3 mm. dikte

€ 17.95

Boomtak/muurtak 2 met 2 vlinders. Mooie boomtak/muurtak met bladeren.

€ 11.95

Boomtak/muurtak 2. Mooie boomtak/muurtak met bladeren. 

€ 9.95
Showing 41 - 59 of 59 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord