Geboortekaartje vierkant hartje

Nieuw product

Vierkant gegraveerd geboortekaartje 10-10 cm met hartje. U bent bij ons aan het juiste adres voor een origineel geboortekaartje, geheel naar eigen wens in te vullen

€ 2.50incl. btw

Toevoegen aan Verlanglijst

Klant beoordelingen en recensies

Niemand heeft nog een review geplaatst
In deze taal
Beoordeel / schrijf een reactie

Kindje op komst?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een origineel geboortekaartje, geheel naar eigen wens in te vullen.

Op het voorbeeld ziet u een vierkant gegraveerd geboortekaartje 10-10 cm met hartje, gegraveerd in MDFlakbaord 3 mm. dikte. De geboortekaartjes zijn tevens te bestellen in Triplex 3 mm. dikte.
Onze kaartjes op de website zijn voorbeelden. Wij kunnen het kaartje maken zoals de opmaak op de foto bij het product, maar uiteraard kunt u de teksten en opmaak geheel naar eigen smaak aanpassen mocht u dat graag willen en liever een andere opmaak zien. Wij vervaardigen alle kaartjes in eigen beheer en ook de maten kunnen worden aangepast.

In overleg kunnen wij een proef voor u maken. Wil u deze laten maken vooraf aan uw bestelling, dan zijn hier kosten aan verbonden. Deze kosten voor de opmaak en het kaartje zullen wij bij een uiteindelijke bestelling in mindering brengen op het totaalbedrag.

Gewicht: +/- 25 gram.Wilt U graag enveloppen bij de kaartjes mee bestellen, dan kunnen deze tegen een meerprijs meegeleverd worden.
Zie voor informatie het linker menu op de website.
Bij de bestelling van een geboortekaartje, nemen wij altijd contact met U op om uw wensen door te nemen.

Minimale afname = 10 stuks.  

Maak uw keuze
Materiaal
Lettertype
Enveloppen

gerelateerde producten

EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord