Houten kindermeubels  Er zijn 6 producten

Leuke kindermeubels voor in huis of op de kinderkamer. Mooi ook om spullen in op te bergen.

Lief houten kapstokje van onbehandeld hout met gratis naamlettertjes.Breedte 30 cm. Hoogte 12 cm. Diepte 10.5 cm. Leuk te bewerken als bijvoorbeeld persoonlijk kraamcadeau of gewoon voor uw eigen kinderkamer.

€ 9.95

Lief houten kinderbankje van onbehandeld hout met naam.Onder het zitgedeelte bevindt zich een opbergruimte.2 in 1, zitten en opbergen!

€ 59.00

Erg mooie schatkist van onbehandeld berkenhout, dus makkelijk te verven in een gewenst kleurtje. De schatkist heeft een mooi slot met insteek pen.De insteek pen kan in de kist worden geplaatst als de kist open is

€ 29.95

Erg leuk 2-haaks kapstok van steigerhout te voorzien van een door u gekozen naam of woord.De haakjes hebben een koper-kleur. OP DIT MOMENT HELAAS NIET LEVERBAAR MET KOPERKLEURIGE HAAKJES!

€ 14.95

Leuk plankje van gebruikt steigerhout voorzien van een uitgesneden vierkante mal met naam of woord naar keuze.

€ 9.95 € 12.50
Korting!

Houten kapstok grachtenhuisjes, 2 haaks Eigentijdse kapstok van sloophout voorzien van 3 grachtenhuisjes van het materiaal MDF lakbaord. Met 2 haakjes. De haakjes zijn alleen nog verkrijgbaar in metalic zilvergrijs, zwart of wit.

€ 17.50
Showing 1 - 6 of 6 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord