Houten en mdf naambordjes  Er zijn 8 producten

Mooie, leuke, aparte houten en mdf naambordjes in verschillende maten, vormen en materialen. Een mooi en origineel cadeau voor op de kinderkamer, een kindermeubel of op de slaapkamerdeur. Tevens erg leuk en origineel als kraamcadeautje of verjaardagscadeau. Maar denk ook aan een leuk naambordje voor op de honden -of poezenmand enz.

Steigerhout met naam en geboortedatum. Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met naam en geboortedatum.

€ 25.00

Houten /MDF naambord type 1. Deze naamborden worden gesneden uit MDF 4 mm. onbehandeld en kunt u makkelijk zelf schilderen of decoreren naar eigen smaak!

€ 12.50

Houten/MDF naambord type 2. Deze naamborden worden gesneden uit MDF 4 mm. onbehandeld en kunt u makkelijk zelf schilderen of decoreren naar eigen smaak!

€ 12.50

Leuk plankje van gebruikt steigerhout voorzien van een uitgesneden ronde mal met naam naar keuze.

€ 14.50

Leuk plankje van gebruikt steigerhout voorzien van een uitgesneden vierkante mal met naam of woord naar keuze.

€ 14.50

Leuke plankjes van steigerhout voorzien van letters. De letters of mal zijn uitgevoerd in MDFlakboard met witte kleur.

€ 3.95

Dit houten letterplankje wordt gemaakt van steigerhout.

€ 4.50

Steigerhouten plankje met naam-mal Leuk plankje van steigerhout voorzien van een uitgesneden ronde mal met naam naar keuze.

€ 5.95
Showing 1 - 8 of 8 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord