Houten Sleutelhangers  Er zijn 10 producten

Houten Sleutelhangers

Leuke houten sleutelhangers in meerdere vormen en maten. Deze sleutelhangers zijn verkrijgbaar met naam of cijfer.

Let op! Het materiaal van de sleutelhangers is veranderd. Deze worden nu geleverd in het materiaal triplex 3 mm. dikte onbehandeld.

Houten sleutelhanger met uitgesneden naam in ovale vorm, gemaakt uit Triplex onbehandeld 3 mm. dikte.

€ 3.50

Sleutelhanger rond met letter. Leuke sleutelhanger in een ronde vorm gemaakt van Triplex 3 mm. dikte. De doorsnee van het rondje is 5 cm. 

€ 3.50

Sleutelhanger rond met cijfer(s). Leuke sleutelhanger in een ronde vorm, gemaakt van Triplex 3 mm. dikte.  De hoogtemaat van de hanger is 5 cm. 

€ 3.50

Sleutelhanger auto met naam. Leuke sleutelhanger in een auto-vorm gemaakt van Triplex 3 mm. dikte. De hoogtemaat van de hanger is 5 cm. 

€ 3.95

Sleutelhanger hart met naam. Leuke sleutelhanger in een hart-vorm gemaakt van Triplex 3 mm. dikte. De hoogtemaat van de hanger is 5 cm.

€ 3.95

Sleutelhanger rechthoek met naam. Leuke sleutelhanger in een rechthoekige vorm gemaakt van Triplex 3 mm. dikte.  De maat van de hanger is 2.5 cm. bij 7.5 cm.

€ 3.95

Sleutelhanger rond met naam. Leuke sleutelhanger in een ronde vorm gemaakt van Triplex 3 mm. dikte. De doorsnee van het rondje is 5 cm. 

€ 3.50

Leuke sleutelhanger in een hart-vorm gemaakt van Triplex 3 mm. dikte. De hoogte van het hart is 5 cm

€ 3.95
Showing 1 - 10 of 10 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord