Houten tekstbordjes  Er zijn 35 producten

     

In deze categorie vindt u tekstbordjes in vele soorten, maten en materialen. U kunt kiezen uit de bordjes met standaard teksten of u kiest voor een bord op maat gemaakt met de door u aangeleverde tekst. Geef een lijfspreuk of leuke kreet cadeau. Of denk aan een mooi gedicht of fijne herinnering als tekst voor op het tekstbord.

     

In deze categorie vindt u tekstbordjes in vele soorten, maten en materialen. U kunt kiezen uit de bordjes met standaard teksten of u kiest voor een bord op maat gemaakt met de door u aangeleverde tekst. Geef een lijfspreuk of leuke kreet cadeau. Of denk aan een mooi gedicht of fijne herinnering als tekst voor op het tekstbord.

Meer
per pagina

Spreuk op steigerhout Be passionate...Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met een leuke spreuk

€ 9.95

Spreuk op steigerhout Vandaag heb ik... Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met een leuke spreuk

€ 9.95

PLankje van sloophout met tekst Magic. Sloophouten plankje met tekstbordje.

€ 6.95

Ovaal tekstbord in de maat  12,5 bij 20 cm. met de ingegraveerde tekst SSST...hier slaap ik. Leuk op de kinderkamer voor bevestiging op de muur, bed, kast, deur enz. Ook mooi als kado op een kraamvisite.

€ 4.00

Mini tekstbordje met tekst-keuze. Met deze kleine tekstbordjes kunt u een product 'opleuken' en het zo een persoonlijk tintje geven.

€ 1.50

Een tekstbord in de vorm van een figuur waarop u zelf uw ingegraveerde tekst kunt bepalen. De letterhoogte wordt aangepast aan de maat van het figuur, zodat uw tekst netjes wordt verdeeld.

€ 10.50

Vierkant tekstbord met ingegraveerde tekst.Leuk als decoratie om te bevestigen aan de muur.

€ 9.50

Viekant tekstbord met ingegraveerde tekst. Leuk als decoratie om te bevestigen aan de muur.

€ 17.50

Een rechthoekig of vierkant tekstbord waarop U zelf Uw ingegraveerde tekst kunt bepalen.

€ 8.50

Een ovaal/ rond tekstbord waarop U zelf Uw ingegraveerde tekst kunt bepalen.

€ 8.50

Cadeaulabel set verjaardag ovaal groot Mooi cadeaulabel in ovale vorm voor aan cadeau.Mooie labels in een ovale vorm van het materiaal MDFlakboard met een dikte van 3 mm. Deze labels zijn leuk te gebruiken als label aan een cadeau of als bloemenkaartje aan een mooie bos bloemen.

€ 6.50

Steigerhouten plank in een vergrijsde/oude look. Dit steigerhouten bord is voorzien van een MDFlakboard bord met een leuke ingegraveerde tekst. Erg leuk als cadeau of gewoon voor in je eigen huis! 

€ 14.95 € 17.50
Korting!

Origineel tekstbord op steigerhout met ingegraveerd tekstbord met de tekst: ik vind je lief. Verras je liefde of maak duidelijk hoe lief je hem of haar vind

€ 9.95 € 12.50
Korting!

Menu bord, menukaart A4 op standaard. Dit geweldig leuke en eigentijdse menu bord kunnen wij geheel naar uw eigen smaak en menu ingraveren.Met of zonder logo of evt. bedrijfsnaam. Niet alleen voor bedrijven erg leuk maar ook voor privé gebruik. Denk aan een mooi feest of de feestdagen.

€ 17.50

Menu bord / menukaart A5 op standaard. Dit geweldig leuke en eigentijdse menu bord kunnen wij geheel naar uw eigen smaak en menu ingraveren.Met of zonder logo of evt. bedrijfsnaam. Niet alleen voor bedrijven erg leuk maar ook voor privé gebruik. Denk aan een mooi feest of de feestdagen.

€ 14.50

Houten Huisje met tekstplaatje. Een blank steigerhouten huisje met een ingegraveerd tekstplaatje.

€ 4.95

Steigerhouten tekstbordje 'lach en heb lief, meer niet' Maat: ongeveer 10 cm. x 10 cm.

€ 3.95
Showing 1 - 20 of 35 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord