Informatie

Maatwerk

Bijna alle producten in ons assortiment worden voor u op maat gemaakt.Ruilen of retourneren is om deze reden helaas niet mogelijk. Tevens snijden wij letters op maat, figuren op maat. Beiden van zeer klein tot zeer groot. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Vooral bij afname van grotere aantallen adviseren wij dan ook om eerst een voorbeeld van het materiaal aan te vragen, zodat u kunt zien om welk materiaal en welke kwaliteit het gaat. Voorbeeld materiaal kan gratis aangevraagd worden. Wilt u een volledige naam of een woord bestellen, dan kunt u voor de breedte die nodig is voor de naam/het woord telefonisch contact opnemen of even mailen. Wij kunnen u dan aangeven wat de minimale breedte is die nodig is voor de naam/het woord in het lettertype van uw keuze.

Volledige naam of meerdere letters in één keer bestellen

Wilt U een volledige naam of meerdere letters van dezelfde grootte en/of materiaal in één keer bestellen, dan gaat u naar het kopje webwinkel naast het home-logo. Selecteer vervolgens de categorie houten letters. Door bij het lettertype van uw keuze op de button ' kies uw letters' te klikken, kunt u uw tekst/letters invoeren in het tekstveld. Lukt dit niet direct , dan kunnen  de letters ook los worden besteld. Tevens kunt u kiezen voor de optie 'geen letterkeuze' en dan de aantallen ingeven die u wenst. De letters zelf geeft u aan bij de bestelling zelf bij de opmerkingen.

Bevestiging Letters en borden

U kunt de letters of naamborden met dubbelzijdige tape of montage-kit bevestigen tegen de wand of op meubels. Natuurlijk kunt u ze ook schroeven tegen de wand etc.
Op verzoek kunnen wij de letters voorzien van een of meerdere gaatjes om ze te bevestigen.

Bereikbaarheid Houtenlabel.nl

Bij vragen kunt U mailen naar info@houtenlabel.nl  

Wij proberen u z.s.m. antwoord te geven.
Heeft u nog geen antwoord gehad op uw mail? Controleer dan uw spam box, het komt een enkele keer voor dat onze mail in de spam box van een klant beland.
 

 


EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord