Kerst producten  Er zijn 23 producten

per pagina

Leuk hert uit MDF met standaard in hetzelfde materiaal. Makkelijk te bewerken met verf of andere producten.

€ 3.95

Dit leuke raampaneel is gesneden uit onbehandeld MDF en kan met verschillende materialen worden bewerkt.

€ 9.95

Houten of mdf kerstsok in verschillemde maten. Leuke decoratie, ook om te bewerken.

€ 0.50

Houten kerstboom figuur 2Verkrijgbaar in Triplex of Mdf in verschillende maten.

€ 0.50

Zeer mooi uitgesneden paneel, geheel opengewerkt.Dit paneel is erg mooi als wand -of raamdecoratie.

€ 13.50

Menu bord / menukaart A5 op standaard. Dit geweldig leuke en eigentijdse menu bord kunnen wij geheel naar uw eigen smaak en menu ingraveren.Met of zonder logo of evt. bedrijfsnaam. Niet alleen voor bedrijven erg leuk maar ook voor privé gebruik. Denk aan een mooi feest of de feestdagen.

€ 14.50

Leuk stoomboot figuur, verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Deze boot kan worden besteld in verschillende maten en is zeer geschikt om te bewerken met verschillende materialen. Geef de boot een leuk kleurtje met verf, beplak de boot met leuke materialen of bewerk de boot met deco-patch. 

€ 1.00

Leuk paard met sint figuur, verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Dit figuur kan worden besteld in verschillende maten en is zeer geschikt om te bewerken met verschillende materialen. Geef het figuur een leuk kleurtje met verf, beplak het met leuke materialen of bewerk het met deco-patch. 

€ 1.00

Grachtenhuisjesrij  Leuke grachtenhuisjes op rij aan elkaar vast. 1 model. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen en zijn een leuke decoratie voor in huis, aan de wand, voor het raam enz. Heel mooi en sfeervol tijdens de feestdagen. Maar eigenlijk het hele jaar door bruikbaar.

€ 7.50

Grachtenhuisje trapgevel-model , dit grachtenhuisje is verkrijgbaar in meerdere modellen en verschillende materialen en maten. Deze huisjes zijn een leuke decoratie voor in huis, aan de wand, voor het raam enz. Heel mooi en sfeervol tijdens de feestdagen. Maar eigenlijk het hele jaar door bruikbaar en een mooie toevoeging aan uw interieur.

€ 2.50

Leuk figuur, piet met cadeautjeszak, verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Dit figuur kan worden besteld in verschillende maten en is zeer geschikt om te bewerken met verschillende materialen. Geef het figuur een leuk kleurtje met verf, beplak het met leuke materialen of bewerk het met deco-patch.

€ 1.00

Stoomboot 2 figuur hout/mdf Leuk stoomboot figuur, verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Deze boot kan worden besteld in verschillende maten en is zeer geschikt om te bewerken met verschillende materialen. Geef de boot een leuk kleurtje met verf, beplak de boot met leuke materialen of bewerk de boot met deco-patch.

€ 1.00

Houten Huisje met tekstplaatje. Een blank steigerhouten huisje met een ingegraveerd tekstplaatje.

€ 4.95
Showing 1 - 20 of 23 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord