Kerst producten  Er zijn 11 producten

Leuk hert uit MDF met standaard in hetzelfde materiaal. Makkelijk te bewerken met verf of andere producten.

€ 4.95

Houten kerstboom figuur 2Verkrijgbaar in Triplex of Mdf in verschillende maten.

€ 0.75

Zeer mooi uitgesneden paneel, geheel opengewerkt.Dit paneel is erg mooi als wand -of raamdecoratie.

€ 13.50

Grachtenhuisjesrij  Leuke grachtenhuisjes op rij aan elkaar vast. 1 model. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen en zijn een leuke decoratie voor in huis, aan de wand, voor het raam enz. Heel mooi en sfeervol tijdens de feestdagen. Maar eigenlijk het hele jaar door bruikbaar.

€ 10.00

Grachtenhuisje trapgevel-model , dit grachtenhuisje is verkrijgbaar in meerdere modellen en verschillende materialen en maten. Deze huisjes zijn een leuke decoratie voor in huis, aan de wand, voor het raam enz. Heel mooi en sfeervol tijdens de feestdagen. Maar eigenlijk het hele jaar door bruikbaar en een mooie toevoeging aan uw interieur.

€ 2.50

Steigerhouten tekstbordje met de tekst 'HOHO HOHO behalve met de wijn dan' De kleine tekstbordjes zijn er in meerdere uitvoeringen. Kijk ook eens naar de andere leuke teksten.

€ 3.95

Houten ster in verschillende maten en materialen.Leuk voor op de kinderkamer.Ook leuk te combineren met de letters uit ons assortiment.

€ 0.75

Modern houten Engel figuur met trompert. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.

€ 0.75
Showing 1 - 11 of 11 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord