Lettertypes  Er zijn 18 producten

Houten letter Lettertype 1. Verkrijgbaar in letter A t/m Z in lettertype 1.Dit is een strak en breed lettertype.De gehele letter valt breed uit, de poten van de letter zijn breed.

€ 0.75

Houten mdf letter Lettertype 19. Dit is een speelse brede letter.

€ 0.75

Houten letter Lettertype 16 Verkrijgbaar in letter A t/m Z in lettertype 16. Een mooie, speelse, afgeronde letter.Dit is een vrij brede letter.

€ 0.75

Houten letter Lettertype 14 Verkrijgbaar in letter A t/m Z in lettertype 14. Een ronde, bolle letter, die doet denken aan een ballon of wolk.De gehele letter valt gemiddeld qua breedte uit, de poten van de letter zijn breed.

€ 0.75

Houten letter. Verkrijgbaar in letter A t/m Z in lettertype 13. Een vrij brede, aparte en creatieve letter.De gehele letter valt vrij breed uit.

€ 0.75

Houten letter. Verkrijgbaar in letter A t/m Z in lettertype 12. Een speelse, op kinderlijke wijze geschreven letter.De gehele letter valt redelijk breed uit, de poten van de letter zijn vrij smal.

€ 0.75

Houten letter. Verkrijgbaar in letter A t/m Z in lettertype 11. Een mooie, ietwat speelse maar niet al te drukke, afgeronde letter.De gehele letter heeft een gemiddelde breedte.

€ 0.75

Houten letter Lettertype 10. Verkrijgbaar in letter A t/m Z in lettertype 10.Dit is een strak en smal lettertype.De gehele letter valt vrij smal uit, de poten van de letter zijn vrij breed.

€ 0.75

Houten letter Lettertype 8. Verkrijgbaar in letter A t/m Z in lettertype 8. Een mooie en strakke letter.

€ 0.75

Houten letter Lettertype 7. Verkrijgbaar in letter A t/m Z in lettertype 7. Een stoere, speelse en brede letter met grillige lijnen.

€ 0.75

Houten letter Lettertype 6. Verkrijgbaar in letter A t/m Z in lettertype 6. Een strak lettertype met smalle 'poten'.

€ 0.75

Houten letter Lettertype 3 Verkrijgbaar in letter A t/m Z in lettertype 3.

€ 0.75

Houten letter Lettertype 2 Verkrijgbaar in letter A t/m Z in lettertype 2. Een speels en ongelijk lettertype.De gehele letter valt smal uit, de poten van de letter zijn ook vrij smal. Op de foto is de letter te zien in MDF lakboard.

€ 0.75

Houten letter Lettertype 15 Verkrijgbaar in letter A t/m Z in lettertype 15. Een vrij smalle letter in 'western-look'. De gehele letter valt vrij smal uit.

€ 0.75
Showing 1 - 18 of 18 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord