Gastenboek

  • Posts ( 39 )
Esmee Zegers De steigerhouten 'happy moments'-verjaardagskalender is ontzéttend gaaf!<br/>Iedereen die er langs loopt geeft er een opmerking over. <br/>Zojuist besteld voor de verjaardag van een vriendin. <br/><br/>Super bedankt!
Posted by Esmee Zegers , Nederland , ZAAMSLAG, NL

11-06-2018

veerstraat 9 http://veerstraat 9
Myrthe Om de presentatie van mijn diploma op een creatieve wijze vorm te geven heb ik contact gehad met houtenlabel. Naar aanleiding van het contact vond Wendy het geen enkel probleem om mee te denken over de vormgeving. Hierna heeft zij een mogelijk ontwerp opgestuurd wat er echt prachtig uitzag (in mijn geval waren dit losse puzzelstukken met letters erop). Omdat er twijfel bestond over het feit of het wel op tijd &quot;binnen&quot; zou zijn, had Wendy een andere manier van verzending gekozen. Hierdoor had ik het de volgende dag al in huis en dus op tijd voor mijn presentatie. Zowel de klantgerichtheid als het ontwerp is echt top! Bedankt :)
Posted by Myrthe

29-05-2018

Janine Ontzettend tevreden over de snelle en persoonlijke service! Ik zocht een product met een persoonlijke boodschap in het dialect. Wendy van Houtenlabel dacht met me mee en een week later had ik de producten al in huis! Ze heeft me gewezen op een leuk product, ik kon zelf de tekst aandienen en het lettertype uitkiezen. Houtenlabel houdt je van elke tussenstap op de hoogte, zodat ik precies wist wat de status was. Veel keuze uit producten voor een goede prijs, bedankt!
Posted by Janine , VELDEN

27-05-2018

Marja Nogmaals wil ik even laten weten dat ik verschrikkelijk blij ben meer het mooie steigerhouten tegeltje met tekst maar ik wil u helemaal bedanken voor de fantastisch service en klantvriendelijkheid!Geweldig!Ik zal reclame maken voor Houtenlabel!
Posted by Marja

22-05-2018

Marian Een super gezellige gastvrije middag gefrobbeld onder het genot van een lekker stuk taart!!! Bedankt voor de goede zorgen
Posted by Marian , Nederland , Weert

20-05-2018

Orchideestraat 66

Your post has been successfully sent. Thanks for post!
Add Post
Allow formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Captcha