Gastenboek

  • Posts ( 75 )
Meike Echt super bedankt voor deze top service. Vind het super fijn dat ik zo goed wordt geholpen!Ik heb het bord besteld en hoop dat het allemaal duidelijk is!
Posted by Meike

24-08-2020

Rik Snelle service! Bij de levering was iets niet helemaal goed gegaan, maar heel erg snel en fijn opgelost.Erg mooi geworden. Bedankt!
Posted by Rik

11-08-2020

Caroline/mijnkinderkamer Bedankt weer voor de snelle levering van de letters. Ze zien er weer superstrak uit, zoals altijd! Ben er heel blij mee!Ook bedankt voor het toevoegen van de leestekens,echt heel attent.Graag weer tot de volgende keer!
Posted by Caroline/mijnkinderkamer

30-04-2020

Carlo Zeer goed en snel geleverd mooi vakwerk .
Posted by Carlo

29-04-2020

Daniëlle Al 4 jaar bestellen wij naar tevredenheid een product bij jullie! Ieder jaar met de verjaardag van onze zoon bestellen we een item wat hij dan uitdeelt op het kinderdagverblijf. Hier nam hij afscheid van zijn tulpengroep. Voor ieder kind een klein tulpje met klein potje waar wat lekkers in zat. En voor de juffen een grotere tulp met een grotere pot met lekkers. Ook een grote tulp voor thuis met daarin gegraveerd zijn naam en leeftijd. Zo hebben we nu een collectie van houten figuren die ons aan iedere verjaardag herinnert.We worden altijd super goed door jullie geholpen en de bestellingen zijn snel gemaakt en binnen!! Op naar de volgende verjaardag!
Posted by Daniëlle

17-04-2020


Your post has been successfully sent. Thanks for post!
Add Post
Allow formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Captcha
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord