Gastenboek

  • Posts ( 77 )
Kim Dewit Heel tevreden.. Mooie afgewerkte producten, verzorgt ingepakt en op tijd geleverd.. ik kocht een groot houten hart voor de geboorte van het kindje van mijn zus ( metekindje).<br/>Ik schilderde het geboortekaartje erop. Ze was dol gelukkig. Het hangt voor haar raam.. Ik kocht ook enkele blokjes met tekst erop om cadeau te geven.. Weer een top product..
Posted by Kim Dewit

22-11-2022

femke Bedankt voor de snelle levering van de muurboom.
Posted by femke

24-02-2022

Meike Echt super bedankt voor deze top service. Vind het super fijn dat ik zo goed wordt geholpen!Ik heb het bord besteld en hoop dat het allemaal duidelijk is!
Posted by Meike

24-08-2020

Rik Snelle service! Bij de levering was iets niet helemaal goed gegaan, maar heel erg snel en fijn opgelost.Erg mooi geworden. Bedankt!
Posted by Rik

11-08-2020

Caroline/mijnkinderkamer Bedankt weer voor de snelle levering van de letters. Ze zien er weer superstrak uit, zoals altijd! Ben er heel blij mee!Ook bedankt voor het toevoegen van de leestekens,echt heel attent.Graag weer tot de volgende keer!
Posted by Caroline/mijnkinderkamer

30-04-2020


Your post has been successfully sent. Thanks for post!
Add Post
Allow formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Captcha
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord