Gastenboek

  • Posts ( 42 )
Fam. Boogert Een tijdje terug hebben we letters bij uw bedrijf besteld.Wij zijn erg blij met het resultaat en willen jullie bedanken voor de levering.
Posted by Fam. Boogert

09-08-2018

Manyee Ik heb de letters op tijd gekregen!Super bedankt voor de goeie service
Posted by Manyee

05-08-2018

DAPHNE Nogmaals bedankt voor de prachtige geboortekaartjes.
Posted by DAPHNE

10-07-2018

Esmee Zegers De steigerhouten 'happy moments'-verjaardagskalender is ontzéttend gaaf!<br/>Iedereen die er langs loopt geeft er een opmerking over. <br/>Zojuist besteld voor de verjaardag van een vriendin. <br/><br/>Super bedankt!
Posted by Esmee Zegers , Nederland , ZAAMSLAG, NL

11-06-2018

veerstraat 9 http://veerstraat 9
Myrthe Om de presentatie van mijn diploma op een creatieve wijze vorm te geven heb ik contact gehad met houtenlabel. Naar aanleiding van het contact vond Wendy het geen enkel probleem om mee te denken over de vormgeving. Hierna heeft zij een mogelijk ontwerp opgestuurd wat er echt prachtig uitzag (in mijn geval waren dit losse puzzelstukken met letters erop). Omdat er twijfel bestond over het feit of het wel op tijd &quot;binnen&quot; zou zijn, had Wendy een andere manier van verzending gekozen. Hierdoor had ik het de volgende dag al in huis en dus op tijd voor mijn presentatie. Zowel de klantgerichtheid als het ontwerp is echt top! Bedankt :)
Posted by Myrthe

29-05-2018


Your post has been successfully sent. Thanks for post!
Add Post
Allow formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Captcha