Gastenboek

  • Posts ( 77 )
Carlo Zeer goed en snel geleverd mooi vakwerk .
Posted by Carlo

29-04-2020

Daniëlle Al 4 jaar bestellen wij naar tevredenheid een product bij jullie! Ieder jaar met de verjaardag van onze zoon bestellen we een item wat hij dan uitdeelt op het kinderdagverblijf. Hier nam hij afscheid van zijn tulpengroep. Voor ieder kind een klein tulpje met klein potje waar wat lekkers in zat. En voor de juffen een grotere tulp met een grotere pot met lekkers. Ook een grote tulp voor thuis met daarin gegraveerd zijn naam en leeftijd. Zo hebben we nu een collectie van houten figuren die ons aan iedere verjaardag herinnert.We worden altijd super goed door jullie geholpen en de bestellingen zijn snel gemaakt en binnen!! Op naar de volgende verjaardag!
Posted by Daniëlle

17-04-2020

Conny De kalender heb ik ontvangen. Ziet er heel mooi uit. Bedankt hiervoor.
Posted by Conny

11-03-2020

Esmee Hele snelle levering en product geheel naar wens uitgezaagd.
Posted by Esmee

10-03-2020

Jan Bij deze ontzettend hartelijk bedankt voor de geleverde letters.Ik heb ze in uitstekende staat gisteren ontvangen in een woord fantastisch . precies wat ik wilde hebben.Ook bedankt voor de uitstekende service die ik van u en uw bedrijf heb mogen ontvangen.Als iemand anders letters nodig heeft zal ik uw bedrijf natuurlijk aanbevelen.
Posted by Jan

29-01-2020


Your post has been successfully sent. Thanks for post!
Add Post
Allow formats: *.jpg; *.jpeg; *.png; *.gif.
Captcha
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord