Muurdecoratie kinderkamer

Muurdecoratie

Bij Houtenlabel.nl vindt u de producten om voor uw kinderkamer maar ook in andere ruimtes een mooie muurdecoratie te kunnen creëren. Denk eens aan de naam van uw kind groot op de muur of een mooie persoonlijke tekst of gedicht.

Heeft u interesse in een mooie muurdecoratie voor de kinderkamer dan hebben wij een groot assortiment aan letters en figuren , deze kunt u zelf bewerken met materialen zoals verf, plakfolie, behang enz. Ook kunt u de figuren uit ons assortiment mooi als toevoeging bij of op de letters gebruiken voor een lieve, mooie of stoere uitstraling. Tevens kunnen wij de letters leveren met een afwerklaagje in de vorm van MDFlakboard, dit materiaal is aan de voorkant/bovenzijde afgewerkt met een dun wit kunststof laagje.
Daarbij leveren wij ook borden met gegraveerde teksten, ook deze teksten kunt u zelf kiezen. Dit kan een vierkant of ovaal bord zijn maar ook een figuur met tekst.


De producten van Houtenlabel.nl zijn te bestellen in een aantal materialen van 3, 4 of 5 mm. dikte. Omdat de materialen vrij licht zijn, zijn deze makkelijk te bevestigen aan de muur. Wij snijden de letters met een laser en deze kunnen hierdoor zeer strak, glad en precies worden gesneden.

Onze producten zijn online, via de webshop te bestellen.
Ook kunt u uw bestelling via de mail of telefonisch doorgeven.

Eigen ideeën zijn ook welkom, wij kunnen samen met u uw wensen bekijken.

Contact

U kunt ons benaderen via de mail (info@houtenlabel.nl), per telefoon (0031(0)475.212490) / ( 0031(0)640237449.


EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord