Over Houtenlabel.nl

Over ons

Houtenlabel.nl vervaardigd producten uit triplex, MDF, MDF lakboard en gebruikt steigerhout. Van kaartje tot woondecoratie, zoals bijv. letters of figuren voor de muur van de baby -of kinderkamer, maar ook voor op de muur in uw woonkamer of een andere ruimte. Denk eens aan een mooi ingegraveerd tekstbord als cadeau. Ook vindt u bij ons kinderspeelgoed dat wij kunnen voorzien van een naam. Onze producten komen tot stand met behulp van een lasergraveermachine en wat handwerk. De randen zijn glad afgewerkt door het uitsnijden met de laser. Tevens ontwerpen wij persoonlijke producten & proberen wij in te spelen op de trends. Steigerhout is momenteel een populair product, waar ook wij graag mee werken. In onze webwinkel bevinden zich al uitgewerkte ontwerpen en voorbeelden, maar tevens zijn uw eigen ideeën ook een mogelijkheid. Er worden dus ook persoonlijke en originele producten gemaakt op vraag. Draagt U een idee aan, dan bekijken wij samen met U óf en hoe dit tot uitvoering gebracht kan worden. Heeft U vragen of eigen ideeën dan mail gerust. Wij staan graag voor u klaar.

Wij stellen het erg op prijs als u een bericht in ons gastenboek achterlaat: ga naar gastenboek

Bij vragen kunt U mailen naar info@houtenlabel.nl of telefonisch contact opnemen. Tel. 0640237449. Houtenlabel.nl is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.
Bij geen gehoor, raden wij aan uw vraag in te spreken of een mail te sturen naar. Wij proberen u dan z.s.m. antwoord te geven.


EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord