Panelen voor raam of wand  Er zijn 4 producten

Panelen voor raam of wand

Mooie panelen voor raam of wand decoratie. De panelen worden gesneden uit 4 mm. MDF (onbehandeld). Mooi te gebruiken als decoratie in huis of voor uw raam. Kiest u voor de panelen met het 'dichte middengedeelte' dan kunnen deze tevens dien tegen 'inkijk' van buitenaf wanneer u ze voor uw raam wil gebruiken. De MDf panelen zijn goed zelf te voorz...

Mooie panelen voor raam of wand decoratie. De panelen worden gesneden uit 4 mm. MDF (onbehandeld). Mooi te gebruiken als decoratie in huis of voor uw raam. Kiest u voor de panelen met het 'dichte middengedeelte' dan kunnen deze tevens dien tegen 'inkijk' van buitenaf wanneer u ze voor uw raam wil gebruiken. De MDf panelen zijn goed zelf te voorzien van een verflaag d.m.v. een verf-roller.

Meer

Zeer mooi uitgesneden paneel met een gedeeltelijk 'dicht' middengedeelte. Dit paneel is erg mooi als wand -of raamdecoratie & kan tevens ter vervanging van gordijnen dienen omdat dit paneel met het dichte gedeelte de 'inkijk' door het raam gedeeltelijk verhinderd.

€ 12.50

Zeer mooi uitgesneden paneel, geheel opengewerkt.Dit paneel is erg mooi als wand -of raamdecoratie.

€ 13.50

Panelen set Mr & Mrs maat: 50 cm. x 70 cm. 2 mooie panelen gemaakt van het materiaal MDF onbehandeld 4 mm. dikte.

€ 64.90

Cirkel met ingesneden motief, 'levensbloem' Doorsnee 30 cm. , 33 cm. of 35 cm. ( formaat kiezen bij de optie hoogte, door op het vinkje te klikken en de maat te selecteren) Materiaal Triplex 3 mm. dikte

€ 17.95
Showing 1 - 4 of 4 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord