Persoonlijk kraamkado

Persoonlijk Kraamcadeau 

Een geboorte te vieren in familie –of vriendenkring?
Denk eens aan de naam van het kindje of een mooie persoonlijke tekst of gedicht op een mooie houten kist, in een lijstje of op een ander leuk product. U kunt het zo persoonlijk maken als u zelf wil.

Heeft u interesse in een mooi cadeaudan heeft Houtenlabel.nl een groot assortiment aan letters , deze kunt u zelf bewerken met materialen zoals verf, plakfolie, behang enz. Ook kunt u de figuren uit ons assortiment mooi als toevoeging bij of op de letters gebruiken voor een lieve, mooie of stoere uitstraling.

Tevens kunnen wij de letters leveren met een afwerklaagje in de vorm van MDFlakboard, dit materiaal is aan de voorkant/bovenzijde afgewerkt met een dun wit kunststof laagje.Onze producten zijn te bestellen in een aantal materialen van 3, 4 of 5 mm. dikte. Omdat de materialen vrij licht zijn, zijn deze makkelijk te bevestigen aan de muur. Wij snijden de letters met een laser en deze kunnen hierdoor zeer strak, glad en precies worden gesneden.

Daarbij levert Houtenlabel.nl ook borden met gegraveerde teksten , ook deze teksten kunt u zelf kiezen. Dit kan een vierkant of ovaal bord zijn maar ook een figuur met tekst. Tevens maken wij  leuke naambordjes voor de kinderkamer of op de kamerdeur bijvoorbeeld.

Onze producten zijn online, via de webshop te bestellen. Ook kunt u uw bestelling via de mail of telefonisch doorgeven.

Eigen ideeën zijn ook welkom, wij kunnen samen met u uw wensen bekijken.

Contact

U kunt ons benaderen via de mail (info@houtenlabel.nl), per telefoon 0031(0)475.212490) of  0031(0)640237449

 


EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord