Persoonlijk kraamkado

Persoonlijk Kraamcadeau 

Een geboorte te vieren in familie –of vriendenkring?
Denk eens aan de naam van het kindje in letters of een mooie persoonlijk naambordje.

Heeft u interesse in een mooi cadeaudan heeft Houtenlabel.nl een groot assortiment aan letters , deze kunt u zelf bewerken met materialen zoals verf, plakfolie, behang enz. Ook kunt u de figuren uit ons assortiment mooi als toevoeging bij of op de letters gebruiken voor een lieve, mooie of stoere uitstraling.

Tevens kunnen wij de letters leveren met een afwerklaagje in de vorm van MDFlakboard, dit materiaal is aan de voorkant/bovenzijde afgewerkt met een dun wit kunststof laagje.Onze producten zijn te bestellen in een aantal materialen van 3, 4 mm. dikte. Omdat de materialen vrij licht zijn, zijn deze makkelijk te bevestigen aan de muur. Wij snijden de letters met een laser en deze kunnen hierdoor zeer strak, glad en precies worden gesneden.

Ook maken wij  leuke naambordjes voor de kinderkamer of op de kinderkamerdeur bijvoorbeeld.

Onze producten zijn online, via de webshop te bestellen. Ook kunt u uw bestelling evt. via de mail of telefonisch doorgeven.

Eigen ideeën zijn welkom, wij kunnen samen met u uw wensen bekijken.

Contact

U kunt ons benaderen via de mail (info@houtenlabel.nl)

 


EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord