Steigerhout/sloophout met tekst  Er zijn 29 producten

Steigerhout/sloophout met tekst

Leuke teksten gegraveerd in MDF lakboard en bevestigd op steigerhout of sloophout

per pagina

Steigerhout met naam en geboortedatum. Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met naam en geboortedatum.

€ 25.00

Deze mooie en originele kalender 'Family' op steigerhout is een echte blikvanger voor in huis en op dit moment verkrijgbaar in verschillende varianten.

€ 29.95 € 32.50
Korting!

Deze mooie en originele kalender 'FEESTJE' op steigerhout is een echte blikvanger voor in huis en op dit moment verkrijgbaar in verschillende varianten. De kalender-hangers zijn er in ronde vorm, maar nu tevens in 'mannetjes-vorm' bij te kiezen.Een mooie en eigentijdse toevoeging in uw interieur, leuk, apart, mooi, stoer & landelijk.

€ 29.95 € 32.50
Korting!

Deze mooie en originele kalender 'VERJAARDAGEN' letters op steigerhout is een echte blikvanger voor in huis en op dit moment verkrijgbaar in verschillende varianten. De kalender-hangers zijn er in ronde vorm, maar nu tevens in 'mannetjes-vorm' bij te kiezen.Een mooie en eigentijdse toevoeging in uw interieur, leuk, apart, mooi, stoer & landelijk.

€ 29.95 € 32.50
Korting!

Deze mooie en originele kalender 'verjaardagen letters11' op steigerhout is een echte blikvanger voor in huis en op dit moment verkrijgbaar in verschillende varianten. De kalender-hangers zijn er in ronde vorm, maar nu tevens in 'mannetjes-vorm' bij te kiezen.Een mooie en eigentijdse toevoeging in uw interieur, leuk, apart, mooi, stoer & landelijk.

€ 29.95 € 32.50
Korting!

Steigerhouten plankje met naam-mal Leuk plankje van steigerhout voorzien van een uitgesneden ronde mal met naam naar keuze.

€ 5.95

Steigerhouten tekstbordje 'lach en heb lief, meer niet' Maat: ongeveer 10 cm. x 10 cm.

€ 3.95

Leuk steigerhouten tekstbordje 'Je bent precies goed zo'. Maat: ongeveer 10 cm. x 10 cm.

€ 3.95

Leuk steigerhouten tekstbordje 'add a little confetti to each day' Maat: ongeveer 10 cm. x 10 cm.

€ 3.95

Leuk steigerhouten tekstbordje met de tekst  'You are amazing remember that' Maat: ongeveer 10 cm. x 10 cm. Een mooi cadeautje voor jezelf of om weg te geven

€ 3.95

Steigerhouten tekstbordje met de tekst  'ík vind je lief, mag ik je houden? Maat: ongeveer 10 cm. x 10 cm. Een mooi cadeautje voor jezelf of om weg te geven.

€ 3.95

Leuk steigerhouten tekstbordje met de tekst  'Het geluk fladdert in het rond Grijp het!' Maat: ongeveer 10 cm. x 10 cm. Een mooi cadeautje voor jezelf of om weg te geven.

€ 3.95

Tekstbordje op steigerhout met de tekst: Because Someone We Love Is In Heaven... there's a little bit of Heaven in our Home Een mooi bordje om een dierbaar iemand te herdenken of om te geven aan de nabestaanden.

€ 4.95

Steigerhouten tekstbordje met de tekst 'wat je in je hart bewaart...'

€ 3.95

Steigerhouten tekstbordje met de tekst 'papa je bent super'

€ 3.95
Showing 1 - 20 of 29 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord