Steigerhout/sloophout met tekst  Er zijn 56 producten

Steigerhout/sloophout met tekst

Leuke teksten gegraveerd in MDF lakboard en bevestigd op steigerhout of sloophout

Subcategorieën

Houten...

Kijk ook eens naar onze mooie houten planken met gravure:  houten planken van steigerhout of beukenhout 

Te gebruiken als broodplank, borrelplank, hapjesplank, high tea plank enz.

Bied je hapjes aan op natuurlijke materiaal en creëer een landelijke & gezellige sfeer.

   

per pagina

Spreuk op steigerhout Be passionate...Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met een leuke spreuk

€ 9.95

Sloophouten bordje Hotel mama, hele tekst, klein. Het tekstbordje is bevestigd op een sloophouten plankje of steigerhouten plankje. Helemaal de trend van vandaag!

€ 5.95

Sloophouten bordje Hotel mama, klein, hartjes. Het tekstbord is bevestigd op een sloophouten plankje. Helemaal de trend van vandaag!

€ 5.95

Steigerhout Hotel mama, groot, hartjes. Het tekstbord is bevestigd op een steigerhouten plank van gebruikt steigerhout.Helemaal de trend van vandaag!

€ 15.95

Steigerhout Hotel mama, hele tekst, groot. Het tekstbord is bevestigd op een steigerhouten plank van gebruikt steigerhout.Helemaal de trend van vandaag!

€ 15.95

Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met naam en geboortegegevens.Een mooie decoratie voor op de baby/ kinderkamer en erg leuk als origineel kraamcadeau.

€ 17.50

Steigerhout met familienamen en datums. Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met namen, familienaam en geboortejaar.

€ 14.95

Steigerhout met gegraveerd naambord. Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met voornaam en familienaam.

€ 12.50

Steigerhout met naam en geboortedatum. Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met naam en geboortedatum.

€ 12.50

Spreuk op steigerhout F.R.I.E.N.D.S. Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met een leuke spreuk

€ 10.95

Spreuk op steigerhout Vandaag heb ik... Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met een leuke spreuk

€ 9.95

Broodplank steigerhout. Een steigerhouten broodplank,borrelplank met graveertekst naar keuze. 

€ 14.95

Erg leuk 2-haaks kapstok van steigerhout te voorzien van een door u gekozen naam of woord.De haakjes hebben een koper-kleur. OP DIT MOMENT HELAAS NIET LEVERBAAR MET KOPERKLEURIGE HAAKJES!

€ 14.95

Erg leuk 2-haaks kapstok van steigerhout te voorzien van een door u gekozen naam of woord.De haakjes hebben een mat grijze kleur.

€ 14.95

Steigerhouten plank in een vergrijsde/oude look. Dit steigerhouten bord is voorzien van een MDFlakboard bord met een leuke ingegraveerde tekst. Erg leuk als cadeau of gewoon voor in je eigen huis! 

€ 14.95 € 17.50
Korting!

Origineel tekstbord op steigerhout met ingegraveerd tekstbord met de tekst: ik vind je lief. Verras je liefde of maak duidelijk hoe lief je hem of haar vind

€ 9.95 € 12.50
Korting!

Tekst LIEF in deco letters op een steigerplank van vergrijsd steigerhout.

€ 22.50

Deze mooie en originele kalender 'Family' op steigerhout is een echte blikvanger voor in huis en op dit moment verkrijgbaar in verschillende varianten.

€ 29.95 € 32.50
Korting!

Deze mooie en originele kalender 'FEESTJE' op steigerhout is een echte blikvanger voor in huis en op dit moment verkrijgbaar in verschillende varianten. De kalender-hangers zijn er in ronde vorm, maar nu tevens in 'mannetjes-vorm' bij te kiezen.Een mooie en eigentijdse toevoeging in uw interieur, leuk, apart, mooi, stoer & landelijk.

€ 29.95 € 32.50
Korting!
Showing 1 - 20 of 56 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord