Steigerhout/sloophout met tekst  Er zijn 30 producten

Steigerhout/sloophout met tekst

Leuke teksten gegraveerd in MDF lakboard en bevestigd op steigerhout of sloophout

Subcategorieën

Houten...

Kijk ook eens naar onze mooie houten planken met gravure:  houten planken van steigerhout of beukenhout 

Te gebruiken als broodplank, borrelplank, hapjesplank, high tea plank enz.

Bied je hapjes aan op natuurlijke materiaal en creëer een landelijke & gezellige sfeer.

   

per pagina

Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met naam en geboortegegevens.Een mooie decoratie voor op de baby/ kinderkamer en erg leuk als origineel kraamcadeau.

€ 19.95

Steigerhout met naam en geboortedatum. Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met naam en geboortedatum.

€ 12.50

Deze mooie en originele kalender 'Family' op steigerhout is een echte blikvanger voor in huis en op dit moment verkrijgbaar in verschillende varianten.

€ 29.95 € 32.50
Korting!

Deze mooie en originele kalender 'FEESTJE' op steigerhout is een echte blikvanger voor in huis en op dit moment verkrijgbaar in verschillende varianten. De kalender-hangers zijn er in ronde vorm, maar nu tevens in 'mannetjes-vorm' bij te kiezen.Een mooie en eigentijdse toevoeging in uw interieur, leuk, apart, mooi, stoer & landelijk.

€ 29.95 € 32.50
Korting!

Deze mooie en originele kalender 'VERJAARDAGEN' letters op steigerhout is een echte blikvanger voor in huis en op dit moment verkrijgbaar in verschillende varianten. De kalender-hangers zijn er in ronde vorm, maar nu tevens in 'mannetjes-vorm' bij te kiezen.Een mooie en eigentijdse toevoeging in uw interieur, leuk, apart, mooi, stoer & landelijk.

€ 29.95 € 32.50
Korting!

Deze mooie en originele kalender 'verjaardagen letters11' op steigerhout is een echte blikvanger voor in huis en op dit moment verkrijgbaar in verschillende varianten. De kalender-hangers zijn er in ronde vorm, maar nu tevens in 'mannetjes-vorm' bij te kiezen.Een mooie en eigentijdse toevoeging in uw interieur, leuk, apart, mooi, stoer & landelijk.

€ 29.95 € 32.50
Korting!

Steigerhouten plankje met naam-mal Leuk plankje van steigerhout voorzien van een uitgesneden ronde mal met naam naar keuze.

€ 4.95

Steigerhouten tekstbordje 'lach en heb lief, meer niet' Maat: ongeveer 10 cm. x 10 cm.

€ 3.95

Leuk steigerhouten tekstbordje 'Je bent precies goed zo'. Maat: ongeveer 10 cm. x 10 cm.

€ 3.95

Leuk steigerhouten tekstbordje 'add a little confetti to each day' Maat: ongeveer 10 cm. x 10 cm.

€ 3.95

Leuk steigerhouten tekstbordje met de tekst  'You are amazing remember that' Maat: ongeveer 10 cm. x 10 cm. Een mooi cadeautje voor jezelf of om weg te geven

€ 3.95

Steigerhouten tekstbordje met de tekst  'ík vind je lief, mag ik je houden? Maat: ongeveer 10 cm. x 10 cm. Een mooi cadeautje voor jezelf of om weg te geven.

€ 3.95

Leuk steigerhouten tekstbordje met de tekst  'Het geluk fladdert in het rond Grijp het!' Maat: ongeveer 10 cm. x 10 cm. Een mooi cadeautje voor jezelf of om weg te geven.

€ 3.95

Tekstbordje op steigerhout met de tekst: Because Someone We Love Is In Heaven... there's a little bit of Heaven in our Home Een mooi bordje om een dierbaar iemand te herdenken of om te geven aan de nabestaanden.

€ 4.95

Steigerhouten tekstbordje met de tekst 'wat je in je hart bewaart...'

€ 3.95

Steigerhouten tekstbordje met de tekst 'papa je bent super'

€ 3.95
Showing 1 - 20 of 30 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord