Steigerhout/sloophout met tekst  Er zijn 21 producten

Steigerhout/sloophout met tekst

Leuke teksten gegraveerd in MDF lakboard en bevestigd op steigerhout of sloophout

per pagina

Spreuk op steigerhout Be passionate...Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met een leuke spreuk

€ 9.95

Sloophouten bordje Hotel mama, hele tekst, klein. Het tekstbordje is bevestigd op een sloophouten plankje of steigerhouten plankje. Helemaal de trend van vandaag!

€ 5.95

Sloophouten bordje Hotel mama, klein, hartjes. Het tekstbord is bevestigd op een sloophouten plankje. Helemaal de trend van vandaag!

€ 5.95

Steigerhout Hotel mama, groot, hartjes. Het tekstbord is bevestigd op een steigerhouten plank van gebruikt steigerhout.Helemaal de trend van vandaag!

€ 15.95

Steigerhout Hotel mama, hele tekst, groot. Het tekstbord is bevestigd op een steigerhouten plank van gebruikt steigerhout.Helemaal de trend van vandaag!

€ 15.95

Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met naam en geboortegegevens.Een mooie decoratie voor op de baby/ kinderkamer en erg leuk als origineel kraamcadeau.

€ 17.50

Steigerhout met familienamen en datums. Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met namen, familienaam en geboortejaar.

€ 14.95

Steigerhout met gegraveerd naambord. Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met voornaam en familienaam.

€ 12.50

Steigerhout met naam en geboortedatum. Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met naam en geboortedatum.

€ 12.50

Spreuk op steigerhout F.R.I.E.N.D.S. Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met een leuke spreuk

€ 10.95

Spreuk op steigerhout Vandaag heb ik... Steigerplank voorzien van een gegraveerd tekstbord in mdf lakboard met een leuke spreuk

€ 9.95
Showing 1 - 12 of 21 items