Verjaardagskalender steigerhout  Er zijn 5 producten

Verjaardagskalender steigerhout

In deze categorie vindt u onze kalender op steigerhout. Een originele kalender! Alle kalenders worden geleverd met hangertjes ( 30 stuks rondjes of 20 mannetjes, incl. ringetjes voor bevestiging).
Daarnaast zijn er tevens extra rondjes in een set van 20 stuks extra mee te bestellen om uw kalender uit te breiden.

Deze mooie en originele kalender op steigerhout met eens speels karakter is een echte blikvanger voor in huis en op dit moment verkrijgbaar in verschillende varianten. De kalender-hangers zijn er in ronde vorm, maar nu tevens in 'mannetjes-vorm' bij te kiezen.Een mooie en eigentijdse toevoeging in uw interieur, leuk, apart, mooi, stoer & landelijk.

€ 29.95 € 32.50
Korting!

Mooie, leuke, stoere, aparte, landelijke steigerhouten kalender met een strak en klassiek karakter. Voor in huis, op kantoor, op school of als cadeau. Deze mooie en originele kalender op steigerhout is een echte blikvanger voor in huis en op dit moment verkrijgbaar in verschillende varianten.

€ 29.95 € 32.50
Korting!

20 stuks losse kalender rondjes inclusief ringetje behorende bij Verjaardagskalender steigerhout

€ 5.00

Deze mooie en originele kalender op steigerhout is een echte blikvanger voor in huis en op dit moment verkrijgbaar in verschillende varianten. 

€ 29.95 € 32.50
Korting!
Showing 1 - 5 of 5 items
EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord