Verzenden

Momenteel verzenden wij alle bestellingen via GLS of bij uitzondering en tegen bijbetaling met PostNL. De verzendkosten bedragen €5.95 per bestelling (binnen nederland via GLS), ongeacht het gewicht en grootte. De gemiddelde levertijd binnen Nederland bedraagt 2 tot 6 werkdagen na ontvangst van uw betaling. De levertijd van het producten met naam, de deco producten, grote orders en aanvragen met een persoonlijk karakter kunnen oplopen tot gemiddeld 5 werkdagen of meer na ontvangst betaling. Voor zeer grote orders of orders die met spoed geleverd moeten worden kan de levertijd in overleg worden besproken.

Let op! In de decembermaand kunnen de levertijden oplopen tot 7 werkdagen i.v.m. de feestdagen. Dit geldt tevens in vakantieperiodes. Wij streven er echter naar uw bestellign z.s.m. te verzenden.

De verzendkosten naar België bedragen €8.95 per bestelling voor een pakket tot 2 kg. gewicht. Is het pakket zwaarder dan nemen wij contact met u op over de evt. meerkosten van de verzending.

Bij een bestelling vanaf 150 euro betaald u geen verzendkosten (binnen Nederland), deze service geldt niet in combinatie met andere kortingen.

Ook bestaat de mogelijkheid om uw bestelling, op afspraak, af te halen.


EU Cookie Law Script 1

Indien u deze site bezoekt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden, privacy statement en het gebruik van cookies voor een optimale website ervaring.

Akkoord